2017-11-30-interpretatie lab deel II-106335584.jpg

Wegens enorme belangstelling heeft de PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II het maximum aantal deelnemers bereikt. Er zijn voor donderdag 30 november 2017 geen cursusplaatsen meer beschikbaar. 

Algemene informatie

Vanwege de vele enthousiaste reacties en de hoge waardering van de deelnemers aan de workshop ‘Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I’, heeft Hans Kooistra een vervolgcursus ontwikkeld. Wederom gaat u interactief aan de slag met de interpretatie van diverse klinisch-chemische parameters. Eerst worden kort de belangrijkste punten uit deel I herhaald, waarna tal van nog niet besproken parameters de revue zullen passeren. Het nuttig rendement van deze workshop betaalt zich vrijwel iedere dag uit in de praktijk.

Docent
Dr. Hans Kooistra, dipl. ECVIM-CA, is sinds 1990 werkzaam bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren, discipline Endocrinologie van de afdeling Interne Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Hij heeft zowel in binnen- als buitenland faam gemaakt met zijn enthousiaste manier van lesgeven.

Doelgroep
Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor de deelnemers van de workshop ‘Interpretatie
laboratoriumuitslagen deel I’, zodat we direct op een meer gevorderd niveau kunnen starten.

Datum
Donderdag 30 november 2017.

Programma
Ontvangst: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde: 18.30 uur

Locatie
Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren te Utrecht, ingang Münsterlaan.

Accreditatie
De PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID 300363 voor aanvraag accreditatie nascholingspunten. In het kader van de Permanente Educatie Dierenartsen Gezelschapsdieren zijn 3 accreditatiepunten toegekend door de Technische Commissie.

Tarieven
De kosten bedragen € 150,- excl. BTW**. Naast het betalen per bankoverschrijving (+ € 10,- adm. kosten ex. BTW) of iDeal is er ook een mogelijkheid tot automatische incasso. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

** Deze workshop is persoonsgebonden, uitsluitend de cursist die zich ingeschreven heeft kan deelnemen . Na inschrijven is annuleren, ook in geval van overmacht, niet mogelijk. Lees voor u akkoord gaat de algemene voorwaarden goed door.

Nadere informatie
Vanwege het intensieve karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 25 deelnemers.