Ben je benieuwd naar ervaringen van overzee? Kom dan naar 't Veterinair Café!

Op woensdag 21 juni 2017 vindt het Veterinair Café weer plaats in het Paardenzaaltje op de Tolakker. Deze avond wordt in samenwerking georganiseerd door de Groep Geneeskunde Landbouwhuisdieren (GGL) van de KNMvD, het Platform Jonge Dierenartsen (PJD) van de KNMvD en de Veterinaire Vee Fokkers Club ‘De Uithof’.

Ervaringen delen

Het doel van het Veterinair Café is om jonge dierenartsen beter te ondersteunen in de eerste jaren van hun carrière en om master studenten beter voor te bereiden op diezelfde fase. Om dit doel te bereiken worden jonge dierenartsen en master studenten in een informele setting bij elkaar gebracht waarin vooral wordt bijgepraat en ervaringen worden gedeeld.

Enthousiaste sprekers

Tijdens het Veterinair Café zullen 3 korte ‘lezingen’ gegeven worden door (jonge) dierenartsen om invulling te geven aan de avond en ervaringen te delen. De praatjes zijn bedoeld om aan de hand van praktijkvoorbeelden te schetsen waar (jonge) dierenartsen in de praktijk zoal tegenaan lopen.

De sprekers die op 21 juni hun verhaal doen zijn Maarten van den Bosch die vertelt over zijn werkervaring in Rusland en China, Eric Otten die werkzaam is geweest in Nieuw-Zeeland en Katrien van 't Hooft die onder andere in Nicaragua heeft gewerkt en een bedrijf genaamd Dutch Farmers Experience runt.

Kom jij ook?

Dit alles natuurlijk onder het genot van een gratis hapje en drankje! Je hoeft je niet aan te melden voor deze bijeenkomst, je kan gewoon binnenlopen. Deelname is kosteloos.

  • Locatie: Paardenzaaltje op de Tolakker, Jenalaan 19, 3584 CK Utrecht
  • Tijd: De ontvangst is om 19.30 uur en het zal duren tot ongeveer 22.00 uur

Veterinair-Cafe-Webversie-(def).png