INSCHRIJVEN VIA DE PORTAL NIET MEER MOGELIJK!
U kunt zich nog wel op de dag zelf melden bij de ontvangstbalie. Dan word u ter plekke ingeschreven. Het is dan echter alleen nog mogelijk om te betalen na de ontvangst van een factuur, waarvoor €10,- administratie kosten gerekend worden.   

Traditioneel organiseert de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren haar Najaarsdag in het eerste weekend zaterdag van november. Dit jaar sluiten zij aan bij het grote nationale congres en wordt zaterdag 25 november 2017 dé Nationale Veterinaire Najaarsdag voor iedereen. Dit jaar is het thema ‘Gelijk hebben – gelijk krijgen’. 

Op deze pagina kunt u zich inschrijven en vindt u in het kort algemene informatie

Kijk voor uitgebreide informatie op www.knmvd.nl/nvn

Programma
De congrescommissie bestaat uit vertegenwoordigers van (alfabetische geordend) DIMEO - DSK - GGG - GGL - GGP - GVS - KNMvD - PJD en Vedias en zij geven allemaal hun kleur aan het programma. Het dagprogramma duurt van 08.30 -19.00 uur. De dag wordt afgesloten met een borrel en het afscheid van voormalig KNMvD-voorzitter Dirk Willink. Ook treedt Syrinx op met een muzikale voorstelling.

N.B. Als u zich inschrijft voor de NVN, ontvangt u een aantal dagen later een link waarmee u uw voorkeur/keuze voor de verschillende parallelsessies aan kunt geven. 

Locatie
De najaarsdag wordt georganiseerd in het door Rem Koolhaas' OMA ontworpen Educatorium, Leuvenlaan 19, 3584 CE UTRECHT.
Het Educatorium is zowel per openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook is er op zaterdag voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Accreditatie
Deze bijeenkomst is geaccrediteerd met 6.0 punt.

Tarieven (excl. btw)
Dierenarts niet-lid van KNMvD: € 150,00
Lid van KNMvD: € 90,00
Jong lid van KNMvD: € 75,00 (tot 5 jaar na afstuderen)
Studenten (kandidaat-lid): € 25,00
Paraveterinairen: € 55,00

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 19 november 2017. Inschrijvingen na deze datum worden alleen verwerkt als er nog een plaats beschikbaar is.
Naast het betalen per iDeal of automatische incasso, is het ook mogelijk om te betalen na ontvangst van een factuur. Voor deze laatste optie worden € 10,- administratiekosten gerekend.
Het bedrag van de automatische incasso wordt ongeveer 4 weken voor de bijeenkomst van uw rekening afgeschreven.

Annulering
Bij annulering tot 15 dagen voor aanvang van de bijeenkomst worden door de KNMvD geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang is de deelnemer verplicht 50% van de deelnemerskosten te betalen. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang is de deelnemer verplicht 100% van de deelnemerskosten te betalen. De reden van annulering speelt in alle gevallen geen rol. Voor de beoordeling van de annuleringstermijn wordt uitgegaan van de datum poststempel c.q. datum binnenkomst e-mail. Vertraging in de verzending en ontvangst van een annulering komt voor rekening en risico van de deelnemer.
Wanneer de deelnemer zonder te annuleren een bijeenkomst niet bijwoont is er sprake van een no-show en is de deelnemer verplicht 100% van de deelnemerskosten te betalen. Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail gebeuren. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kunt u doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen van de KNMvD via d.rolf@knmvd.nl of k.koman@knmvd.nl
.