2018-3-6-Interpretatie laboratoriumuitslagen-deel I-PEGD foto stoelen rond.jpg

Wegens grote belangstelling heeft de PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I het maximaal aantal deelnemers bereikt. Er zijn voor 6 maart 2018 geen cursusplaatsen meer beschikbaar.

Er is een mogelijkheid om u geheel vrijblijvend aan te melden voor de wachtlijst. Mocht PEGD deze workshop in de toekomst gaan herhalen dan zullen wij u via e-mail benaderen en u krijgt de gelegenheid om u met voorrang aan te melden. De wachtlijst kunt u vinden in het PEGD cursusaanbod via de volgende link:
https://www.knmvd.nl/actueel/agenda/item/10863739/PEGD-wachtlijst-Workshop-Interpretatie-laboratoriumuitslagen-deel-I 

Algemene informatie

In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen is echter vaak lastig en tijdrovend, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. In deze zeer interactieve workshop zullen, onder de intensieve leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters de revue passeren. De nadruk ligt op een systematische aanpak, waarbij steeds geprobeerd wordt de maximale informatie uit een parameter te persen, met als einddoel het oplossen van de klinische puzzel. Aan deze interactieve middag kunnen per keer maximaal 25 personen deelnemen, zodat goede interactie mogelijk blijft. Schrijf u dus tijdig in, want vol = vol.

Deelnemers aan deze workshop kunnen zich ook inschrijven voor de vervolgcursus: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II, die op dinsdag 12 juni 2018 zal worden gegeven.

Doelgroep
Practici die meer willen halen uit hun laboratoriumuitslagen, waarbij zowel aan startende als meer ervaren dierenartsen gedacht moet worden. Niveau I en II. 

Docent
Prof.dr. Hans Kooistra, dipl. ECVIM-CA, is sinds 1990 werkzaam bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren, discipline Endocrinologie van de afdeling Interne Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Hij heeft zowel in binnen- als buitenland faam gemaakt met zijn enthousiaste manier van lesgeven.
 
Datum
Dinsdag 6 maart 2018. 

Programma
Ontvangst: 14.30 uur
Aanvang workshop: 15.00 uur
Einde workshop: 18.30 uur

Locatie
Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren te Utrecht, ingang Münsterlaan.

Accreditatie
De PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID 277192 voor aanvraag accreditatie nascholingspunten. In het kader van de Permanente Educatie Dierenartsen Gezelschapsdieren zijn 3 accreditatiepunten toegekend door de Technische Commissie.

Tarieven
De kosten bedragen € 150,- excl. BTW*. Naast het betalen per bankoverschrijving ( + € 10,- excl. BTW voor adm. kosten) of iDeal is er ook een mogelijkheid tot automatische incasso. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. **Let op de extra voorwaarden aangaande annuleren: Na inschrijven is annulering voor deze workshop niet mogelijk. Ook bij geen deelname om welke reden dan ook blijft de betalingsverplichting gehandhaafd. Lees voor u akkoord gaat de algemene voorwaarden goed (zie hiervoor: www.pegd.nl).

Nadere informatie
Vanwege het intensieve karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 25 deelnemers.