Door een interactief en uitdagend programma, brengen de Gezondheidsdienst voor Dieren, PAVO en Virbac Nederland u informatie, die direct toepasbaar is in de praktijk. Naast kennis en innovatie ontmoet u collega’s op een leuke locatie de Klinische Avonden Paard 2018.

Programma

Programma :

14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

14.45 uur: Welkomstwoord drs. Julius Peters, voorzitter GGP

15.00 uur: MSc. Nathan Wiggers (paardendierenarts EQmove):
‘Kreupelheidsdiagnostiek - oog van de meester vs techniek’

16.00 uur: Ing. Arjan Ausma (Rabobank sectormanager en specialist paardenhouderij): ‘Financiering van de dierenartspraktijk & cijfers uit de hippische sector’

17.00 uur: Stamppotbuffet gevolgd door clinic op locatie

19.00 uur: Drs. Veerle Vandendriessche (dierenarts en nutritionist bij Pavo): ‘Obesitas bij het paard - praktische love handles'

20.00 uur - Sluiting avond

Dinsdag 13 februari - Manege & vierspanteam Chardon, Den Hoorn
IJsbrand en Paulien Chardon hebben een veelzijdig paardenbedrijf. Door de indrukwekkende sportcarrière, met 4 wereldtitels en 27 nationale titels, wordt familie Chardon veelvuldig gevraagd voor lezingen en managementtrainingen. Daarnaast beheert de familie een inspirende manege en pensionstal.

Woensdag 14 februari - Equestrian Centre de Peelbergen, Kronenberg
De Peelbergen is een accommodatie opgericht volgens de wensen van de moderne paardensporter. Nog nooit is er in Nederland zo’n groot hippisch complex gebouwd met alleen al ruim 10.000 m2 binnenhal.

Donderdag 15 februari - Stal Jede, Vledder
De voor Nederland unieke nieuwbouw voor paarden is gesitueerd op het terrein van ca. 15 hectare van een voormalig agrarisch bedrijf. Aan de Stal Jede ligt een weldoordachte & indrukwekkende visie ten grondslag.

Kosten voor deelname zijn € 55,00 incl. btw per persoon.

Het PE-Veterinair vraagt dierenartsen om het UDN in te vullen en het CPD vraagt u om uw CIBG nummer in te vullen zodat de persoonlijke accreditatiepunten toegekend kunnen worden. U bent voor de juiste toekenning zelf verantwoordelijk. U vindt uw UDN op www.knmvd.nl en uw CIBG nummer op www.diergeneeskunderegister.nl.

Inschrijven voor Klinische avonden paard