Lijkt het je ook geweldig om weer eens terug te keren op de faculteit en oude tijden te doen herleven? Zou je ook graag weer eens een midzomerfeest dunnetjes over willen doen? Dan hebben wij goed nieuws!

Op zaterdag 7 oktober 2017 zal er een nazomerfeest plaatsvinden voor dierenartsen, faculteitsmedewerkers en studenten Diergeneeskunde. De Spin-off van het welbekende midzomernachtfeest! De aanwezigheid van jong en oud, afgestudeerd en studerend zullen één van de ingrediënten zijn voor een memorabel evenement. 

De avond begint met een lopend buffet gevolgd door een borrel die muzikaal wordt verrijkt door de band 'Kitsch 'n Crew'. Aansluitend zal een DJ de avond afsluiten met goede hits die je doen terugdenken aan jouw studententijd. Zo vieren we met jong en oud het 17e lustrum van deze mooie studievereniging.

Voor slechts €40,- kun je genieten van een lopend buffet met aansluitend het feest, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris. Mocht je niet op het buffet kunnen komen, maar wel naar het feest willen? Dan kun je voor slechts €15,- gebruik maken van het feestaanbod.

● Inloop: 18:00 uur
● Opening buffet: 19:00 uur
● Feest: 21:30 - 02:00 uur

Het Nazomer lustrumfeest vindt plaats op de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, in de garage van Landbouwhuisdieren. Deze wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar gegeten, gedronken en gefeest gaat worden. Het adres is Yalelaan 7 te Utrecht. Gratis parkeren is mogelijk.

Ben je enthousiast geworden? Bestel dan nu je kaarten via https://nazomerfeestdsk.eventbrite.nl. Voel je niet bezwaard om je echtgenoot, studiegenoten en collega's mee te nemen naar dit feest!