Afgelopen weekend haalde Dierenarts.nl een recordaantal reviews binnen. Tijdens Horse Event in Ermelo waren medewerkers van de KNMvD aanwezig om o.a. uitleg te geven over www.dierenarts.nl.

Bezoekers konden ter plekke een review over hun dierenarts schrijven. Er zijn bijna 200 reviews, verspreid over twee dagen, geschreven. Een nieuw record ten opzichte van eerdere beursbezoeken met Dierenarts.nl.

Regenoverlast

Tijdens het Horse Event, dat van 8 tot en met 10 september plaatsvond, zorgde regen voor flink veel overlast. Vrijdag waren het evenement- en parkeerterrein al snel omgetoverd tot een grote modderpoel. De regenval die volgde zorgde voor afgelasting van het evenement op zaterdag.

Het hele terrein van het KNHS-centrum in Ermelo stond blank. Maar door de enorme inzet van de organisatie kon het evenement zondag wel doorgaan. Gelukkig, want de zondag was goed voor bijna 150 gegeven reviews op Dierenarts.nl.

Enthousiaste bezoekers en dierenartsen

Bezoekers, maar ook aanwezige dierenartsen, reageerden enthousiast op de website. Zowel de mogelijkheid tot het geven van reviews als de aangeboden informatie worden gewaardeerd! Uit de statistieken van Dierenarts.nl (zowel van de website als social media) blijkt dat bijdragen van dierenartsen, denk hierbij aan een blog of advies, goed worden gelezen.

Auteurs gezocht

Het is dus interessant om als dierenarts jouw naam te verbinden aan Dierenarts.nl. Dit kan door een eenmalige of structurele bijdrage te leveren in de vorm van een blog, vlog, advies etc. Maar je kunt ook contact opnemen met de redactie via redactie@dierenarts.nl om ideeën aan te dragen of interessante bronnen door te geven. Alle input wordt gewaardeerd!

Ben je benieuwd of je al reviews hebt ontvangen? Ga naar www.dierenarts.nl en zoek op plaats of postcode naar de locatie van de praktijk. Via het vergrootglas aan de linkerzijde van de website kun je snel op achternaam zoeken.

Horse-Event2.jpgHorse-Event3.jpg

Meer foto´s op www.facebook.com/dierenartsnl.