Beste leden,

Als aanvulling op het eerder genoemde stuk over de veranderingen in de stralingswetgeving, willen we ook graag even wat vertellen over hoe er omgegaan dient te worden met deze wijzigingen.
Na het volgen van het stappenplan zal er voor de gezelschapsdierenarts waarschijnlijk uitkomen dat er een registratie moet plaatsvinden van het toestel.
Een overgang van een melding naar een registratie en/of het registreren van een nieuw toestel zal moeten plaatsvinden door middel van een eHerkenning en kan dus alleen digitaal op de website van de ANVS. Om te communiceren met de overheid, is een eHerkenning noodzakelijk.

Wat is een eHerkenning?

Ondernemers kunnen al bij ruim 300 organisaties in de (semi-)publieke sector veilig inloggen met eHerkenning. En dat worden er steeds meer. Grote overheidsorganisaties zoals de Belastingdienst, UWV, RDW en KvK gebruiken in 2018 ook eHerkenning voor hun online dienstverlening. U heeft dan nog maar 1 inlogmiddel nodig om al uw zaken online te regelen bij al deze organisaties. Het is vergelijkbaar met de DigiD voor consumenten. Op de website: https://www.eherkenning.nl/ kan je alles hierover nalezen en een keuze maken voor een provider.

Eerder verschenen:

Agenda