0 accreditatie
punten

28e Veterinaire Informatiedag voor Seniordierenartsen

  30 november 2022  in Utrecht

Tijdens de warme zomer van 2022 lijkt het Covidvirus zich redelijk rustig te hebben gehouden.
De projectgroep rekent er op dat dit zo blijft, mede door de volgende vaccinatieronde die velen onzer zullen hebben doorlopen.


Inschrijven voor dit evenement

De Projectgroep biedt u op 30 november a.s. een interessant en informatief programma met zeer bekende inleiders die spreken over actuele, soms prikkelende thema’s aan die vele raakvlakken hebben met onze professie. De indeling van het programma is zoals gebruikelijk: twee lezingen met een ruime pauze, waarin onder het genot van de lunch de onderlinge contacten weer worden verstevigd.

Datum
Woensdag 30 november 2022

Locatie
Boerderij Mereveld
Mereveldseweg 9
3585 CH Utrecht

Bereikbaarheid
Boerderij Mereveld is gemakkelijk bereikbaar. De boerderij is gelegen op slechts 15 minuten loopafstand vanaf het NS station Utrecht Lunetten.

Programma

10:30 uur 11:00 uur Ontvangst met koffie
11:00 uur 11:10 uur Opening door Alexander Bolomey, directeur KNMvD: ‘ Ontwikkelingen in de KNMvD’
11:10 uur 12:40 uur Ochtendspreker: collega Prof. dr. Marion Koopmans. Zij spreekt over haar ervaringen rond de Corona-epidemie
12:40 uur 14:00 uur Lunchpauze
14:00 uur 15:30 uur Middagspreker: Prof. dr. Jan van Hooff. De titel van zijn voordracht luidt: is “De vermensde en vermenselijkte wolf, partner in een unieke sociale symbiose”
15:30 uur Borrel en samenzijn
16:30 uur Einde bijeenkomst


Coronamaatregelen Boerderij Mereveld
Tijdens de bijeenkomst zijn de dan geldende coronamaatregelen van toepassing. Het is wenselijk om vooraf thuis een zelftest te doen en niet te komen als u corona gerelateerde klachten heeft.

Tarieven
KNMvD leden € 0,00
Niet KNMvD leden € 125,- excl. btw.
Ook profiteren van de ledenprijs? Lid worden kan hier
Nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden, ontvangt u via de financiële administratie een factuur zodat u het bedrag kunt overmaken.

Aanmelding
Boerderij Mereveld biedt dit keer ruimte aan maximaal 120 deelnemers. De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden gehonoreerd. Aanmelden aan de zaal is niet mogelijk.

Aanmelding & Inschrijven
Inschrijven is mogelijk met uw persoonlijke Vet-login.
Na uw digitale aanmelding ontvangt u een bericht van inschrijving. Een aantal dagen voor 30 november 2022 ontvangt u een bericht met de laatste praktische informatie.

Vet-login
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.

Nog geen Vet-login?
Als dierenarts kunt u hier een Vet-login aanvragen.

Annulering
Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met u via het e-mailadres waarmee u met uw VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruikt u hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
30 november 2022
Accreditatie punten
0 punten