6 accreditatie
punten

Actualiseringscursus Paard 2022

  12 oktober 2022

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Actualiseringscursussen Paard in 2022. Deze cursussen vormen een verplicht onderdeel voor opname & handhaving in het register ‘Erkende Paardendierenarts’. Je kunt rekenen op een gevarieerd programma waarin vooraanstaande sprekers je bijpraten over onderwerpen waarmee je als paardendierenarts veelvuldig te maken hebt. De actualiteit is de leidraad geweest […]


Inschrijven voor dit evenement

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Actualiseringscursussen Paard in 2022. Deze cursussen vormen een verplicht onderdeel voor opname & handhaving in het register ‘Erkende Paardendierenarts’.

Je kunt rekenen op een gevarieerd programma waarin vooraanstaande sprekers je bijpraten over onderwerpen waarmee je als paardendierenarts veelvuldig te maken hebt. De actualiteit is de leidraad geweest bij de samenstelling van de inhoud, met een blok communicatie, een blok welzijn, actualiteiten en een blok interne geneeskunde. De cursus is interactief van karakter; het programma biedt volop ruimte voor discussie.

Corona
We houden rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. We proberen de cursus op locatie aan te bieden. Kan dit niet, dan vindt de cursus die dag online plaats. Geldt op de cursusdag een avondklok, dan verschuiven we een deel van het programma naar de ochtend.

Cursusdata & locaties
12 oktober 2022 in Nijmegen-Lent
17 november 2022 via een Online live streaming

Programma
12.45 uur Ontvangst met broodjes en registratie
13.15 uur Opening over Cluster Paard (nieuwe commissies, lustrum CP)
13.30 uur Sessie 1: Communicatie
15.00 uur Pauze
15.15 uur  Sessie 2: Welzijn
16.45 uur Pauze
17.00 uur Sessie 3: Actualiteiten
18.30 uur Diner
19.45 uur Sessie 4: Inwendige ziekten in het veld
21.15 uur Borrel
22.00 uur Einde
Het volledige programma is hier te downloaden.

Tarieven
KNMvD-lid bij deelname op locatie  € 250,- (excl. 21% btw)
KNMvD-lid bij online deelname  € 210,- (excl. 21% btw)
Niet-KNMvD-lid bij deelname op locatie  € 495,- (excl. 21% btw)
Niet-KNMvD-lid bij online deelname € 420,- (excl. 21% btw)
Ook profiteren van de ledenprijs? Lid worden kan hier

Nadat de bijeenkomst heeft plaatsgevonden, ontvang je via de financiële administratie een factuur zodat je het bedrag kunt overmaken.

LET OPWil je de factuur op je eigen naam of op naam van de organisatie?
Wil je je inschrijven voor een cursus of evenement en zelf de factuur ontvangen? Log dan in via je naam (‘persoon’) .
Wil je je inschrijven voor een cursus of evenement en de factuur op naam van de organisatie ontvangen, kies dan ‘via de organisatie’.

Accreditatie
De Actualiseringscursus Paard is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID 453747. Voor deze cursus zijn in totaal 6 accreditatiepunten toegekend.

Aanmelding & Inschrijven
Inschrijven is mogelijk met uw persoonlijke Vet-login. Let bij het inschrijven erop of je inschrijft op je persoonlijke naam of via de organisatie!
Na uw digitale aanmelding ontvangt u een bericht van inschrijving. Een aantal dagen voor de cursusdatum ontvangt u een bericht met de laatste praktische informatie. De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden gehonoreerd.

Vet-login
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en het digitale jaarboek,

Nog geen Vet-login?
Als dierenarts kunt u hier een Vet-login aanvragen.

Annulering
Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met u via het e-mailadres waarmee u met uw VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruikt u hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
12 oktober 2022
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Actualiteiten
Communicatie
Inwendige ziekten in het veld
Welzijn
Doelgroep
Dierenarts
Paard