accreditatiepunten
in aanvraag

(Re)connect: Back to the Future: diergeneeskunde toen, nu en later

  29 juni 2024  in Houten

De sector diergeneeskunde staat aan de vooravond van grote veranderingen. Met het rapport Berenschot kan de kwaliteitsborging, zoals wij deze nu kennen, een aanzienlijke transformatie ondergaan. De rol van de KNMvD hierin zal de komende tijd duidelijk worden. Het zijn spannende tijden. Het bureau bereidt zich inmiddels voor met onder meer een verhuizing naar een nieuw duurzaam pand aan de Molen in Houten. Slechts 100 stappen verwijderd van het ‘oude’ pand, waar de KNMvD bijna twee decennia huisde.


Inschrijven voor dit evenement

Het iconische kantoor van de KNMvD, bij velen bekend, verdient een waardig afscheid, niet alleen door het bestuur of de leden van de KNMvD, maar door alle dierenartsen. Daarom organiseren de clusters Landbouwhuisdieren en DIMEO het (Re)connect Event met als thema Back to the Future. Deze middag is voor alle dierenartsen van Nederland, voor alle clusters. Graag reflecteren we met de aanwezigen waar we vandaan staan, hoe we hier zijn gekomen en beschouwen we met elkaar hoe ons prachtige vak er in de toekomst uit zal zien. Het doel van de dag is om dierenartsen van alle generaties te verbinden met elkaar; waar verschillen we in, maar bovenal waarin zijn we allemaal hetzelfde?

Programma

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd ook onze nieuwsbrief in de gaten.
13.30 uur Inloop en welkom!
19.00 uur Slot

Locatie

Het event vindt plaats in Houten. We starten in het nieuwe kantoor van de KNMvD aan De Molen 94. De workshops en rondetafels vinden plaats in het oude pand van de KNMvD, De Molen 77, 100 stappen verwijderd van het nieuwe kantoor.

Tarieven

KNMvD-leden: € 50,- euro (exclusief btw)
KNMvD-studentleden: € 35,- euro (exclusief btw)
Niet-leden: € 75,- euro (exclusief btw)

Indien je na deelname vóór 1 december 2024 lid wordt van de KNMvD, ontvang je eenmalig 25 euro korting op de contributie! Lid worden kan hier 

Accreditatie

Het event wordt aangemeld bij PE-Veterinair voor 2,5 CKRD-punten.

Inschrijven

Als dierenarts is inschrijven mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving en kort voor de cursusdatum ontvang je een bericht met praktische informatie.
Nog geen Vet-login? Als dierenarts kan je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
29 juni 2024
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Mini-symposium
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Dierenarts
Student