0 accreditatie
punten

De zevenentwintigste Veterinaire Informatiedag voor Seniordierenartsen

  17 november 2021  in Utrecht

Algemene informatie Op woensdag 17 november a.s. zal de zeventwintigste Veterinaire Informatiedag voor seniordierenartsen worden gehouden. De Projectgroep biedt u weer een interessant en informatief programma aan met zeer bekende inleiders die spreken over actuele, soms prikkelende thema’s die raakvlakken hebben met onze professie. De indeling van het programma is zoals gebruikelijk: twee lezingen met […]


Inschrijven voor dit evenement

Algemene informatie
Op woensdag 17 november a.s. zal de zeventwintigste Veterinaire Informatiedag voor seniordierenartsen worden gehouden. De Projectgroep biedt u weer een interessant en informatief programma aan met zeer bekende inleiders die spreken over actuele, soms prikkelende thema’s die raakvlakken hebben met onze professie. De indeling van het programma is zoals gebruikelijk: twee lezingen met een ruime pauze en napraten voor de onderlinge contacten.

Najaarsprogramma 2021
De projectgroep nodigt u uit voor deze informatiedag op woensdag 17 november  a.s. in Restaurant Boerderij Mereveld te Utrecht.

Indeling van de dag:
10.15 uur Zaal open
11.00 – 11.30 uur  Opening door collega Sophie Deleu, voorzitter KNMvD: Positie KNMvD en strategisch beleidsplan
11.30 – 13.00 uur  Ochtendspreker: collega Henk Jan Ormel, oud practicus, voormalig lid van de 2e Kamer (CDA), momenteel werkzaam bij de FAO in Rome. De titel van zijn voordracht luidt: ‘De internationale aanpak zoönosen, grensoverschrijdende dierziekten en antibioticaresistentie’.
13.00 – 14.15 uur  Lunchpauze
14.15 – 14.30 uur Intermezzo: collega  Eric-Jan Tjalsma: Het medisch archief op Urk.
14.30 – 16.00 uur   Middagspreker: de heer Hans Huijbers, oud-voorzitter van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie ZLTO. De titel van zijn voordracht luidt: ‘ Circulaire economie in de landbouw’.
16.00 uur  Borrel en gezellig saamenzijn
17.00 uur  Einde bijeenkomst

Bereikbaarheid
Boerderij Mereveld is gemakkelijk bereikbaar. De boerderij is gelegen op slechts 15 minuten loopafstand vanaf het NS station Utrecht Lunetten. De projectgroep denkt u, seniordierenartsen, hiermee weer een boeiende dag vol variatie en discussie  te kunnen aanbieden en heet u graag welkom op woensdag 17 november a.s.  Met u zien we weer uit naar het zo vertrouwde weerzien van de collega’s.

Tarieven
De deelnamekosten bedragen € 47,50 per persoon.
Uiterlijk 1 week na 17 november 2021 ontvangt u via de financiële administratie een factuur zodat u het bedrag kunt overmaken.

Aanmelding & Inschrijven
Boerderij Mereveld biedt ruimte aan ca 130 deelnemers. De aanmeldingen zullen op volgorde van binnenkomst worden gehonoreerd. Uw inschrijving van deelname dient vooraf bij de KNMvD te zijn ontvangen. Aanmelden aan de zaal is helaas niet mogelijk.

Inschrijven is mogelijk met uw persoonlijke Vet-login.
Na uw digitale aanmelding ontvangt u een bericht van inschrijving. Een aantal dagen voor de cursusdatum ontvangt u een bericht met de laatste praktische informatie.

Vet-login
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.

Nog geen Vet-login?
Als dierenarts kunt u hier een Vet-login aanvragen.

Indien digitaal aanmelden niet mogelijk is, kunt  contact opemen met de afdeling Congressen & Evenementen via: cene@knmvd.nl                       

Boerderij Mereveld – COVID-19 maatregelen – wat dient u mee te nemen?
Een geldig coronatoegangsbewijs (in de Corona Check-app of geprint via www.coronacheck.nl)*, en uw identiteitsbewijs (paspoort of rijbewijs).
*Via de Corona Check-app toont u een QR-code waarmee u aantoont dat u recent negatief getest, volledig gevaccineerd of hersteld bent van corona. Meer informatie over de werking van het coronatoegangsbewijs is te vinden op deze pagina van de Rijksoverheid.

Mocht u niet gevaccineerd zijn, dan kunt u een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement & geldig identiteitsbewijs bij binnenkomst overleggen. LET OP, dit moet bij een erkende en aangesloten testaanbieder, middels een afspraak maken voor testen via: https://www.testenvoortoegang.org/

Verder is de 1,5 meter afstand regel vervallen, en zijn er dus geen verdere beperkingen tijdens de bijeenkomst.

Annulering:
Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met u via het e-mailadres waarmee u met uw VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruikt u hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
17 november 2021
Accreditatie punten
0 punten
Doelgroep
Dierenarts