0 accreditatie
punten

Excursie senior dierenartsen Schip van Blaauw

  8 oktober 2019  in Wageningen

Wegens overweldigend enthousiasme is er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom is het helaas niet meer mogelijk om u online in te schrijven voor deze excursie. U kunt zich nog wel aanmelden door een mail te sturen naar cene@knmvd.nl onder vermelding van uw naam en of alleen u komt of ook uw partner. 


Inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

De excursie is op dit moment vol. Daarom is het helaas niet meer mogelijk om u online in te schrijven voor deze excursie. U kunt zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen (mochten er eventuele afmeldingen zijn) door een mail te sturen naar cene@knmvd.nl onder vermelding van uw naam en of alleen wilt komen of ook met uw partner. 

De KNMVD organiseert dit jaar een excursie voor de senioren dierenartsen en partners naar het schip van Blaauw op 8-10-2019.

Het programma ziet er als volgt uit:


10.30 uur
Ontvangst in het Schip van Blaauw in Wageningen.
Het Schip van Blaauw is het voormalig Laboratorium voor Plantenfysiologisch-onderzoek van de Rijks Landbouw Hooge school te Wageningen. De heer Hans Dijkstra zal een presentatie geven over de geschiedenis van de universiteit en een rondleiding geven door het architectonisch bijzondere gebouw. (www. schipvanblaauw.nl).
12.30 uur: Lunch
13.30 uur: De heer Bas Rodenburg geeft een lezing over dierenwelzijn.
De heer Bas Rodenburg is hoogleraar bij de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht en tevens gast UHD bij de Leerstoelgroep Adaptatiefysiologie van Wageningen Universiteit. De titel van de lezing: ‘Dierenwelzijn meten en verbeteren: het dier centraal’

Na de lezing is er gelegenheid om samen van een borrel te genieten.

Kosten van de excursie € 30 (inclusief btw) per persoon.

Locatie: Het adres is Generaal Foulkesweg 72, 6703 BW Wageningen. Telefoon: 0317 425 890.

Inschrijven via de KNMVD is mogelijk tot en met 23 september a.s. Inschrijvingen na deze datum worden alleen verwerkt als er nog een plaats beschikbaar is.
Naast het betalen per iDeal of automatische incasso, is het ook mogelijk om te betalen na ontvangst van een factuur. Het bedrag van de automatische incasso wordt ongeveer 2 weken voor de bijeenkomst van uw rekening afgeschreven.

Belangrijke informatie:

Datum
8 oktober 2019
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Excursie
Doelgroep
Diersoort overschrijdend
Inschrijven helaas niet meer mogelijk.