accreditatiepunten
in aanvraag

Najaarsdag 2018

  3 november 2018  in Utrecht

Tijdens de jaarlijkse Najaarsdag van de KNMvD, komen dierenartsen, paraveterinairen en studenten Diergeneeskunde samen voor een dag vol nascholing en de mogelijkheid tot netwerken. Maar de Najaarsdag betekent vooral gezelligheid! Een goede mogelijkheid om dit aan te grijpen als een leuke dag voor de hele praktijk.


Inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Online inschrijven voor de Najaarsdag is niet meer mogelijk. Eventueel kunt u zich op de dag zelf nog wel melden bij de inschrijfbalie in het Educatorium.

Locatie

Educatorium (op de Uithof), Leuvenlaan 19, 3584 CE te Utrecht.

Inschrijven en keuzes maken

Bij het inschrijven moet je eerst even aangeven tot welke categorie je behoort en daaronder kun je aangeven welke sessies je graag wilt volgen. Deze keuze geeft de organisatie een indicatie van het aantal deelnemers per sessie/workshop en is daarmee een richtlijn, maar niet perse bindend voor de dag zelf. We willen deelnemers echter wel verzoeken zich zoveel mogelijk aan de initiële keuzes te houden. Als je geen keuzes invult, kunnen we je inschrijving helaas niet verwerken.

Voor bepaalde workshops is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Kun je een workshop niet meer kiezen? Dan betekent dit helaas dat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Meer informatie over de Najaarsdag

 

Tarieven

Lid-KNMvD – €108,90
Jonge leden* KNMvD – €90,75
Paraveterinairen: €66,55
Student Diergeneeskunde: €30,25
Niet-leden – €181,50

*Tot 5 jaar na afstuderen
(Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw)

Disclaimer, programma & annulering

Het programma (printversie) is ten alle tijden onder voorbehoud en nog aan verandering onderhevig. Aan dit programma kunnen geen rechten worden ontleend.

Annulering:
Let op: er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kunt u doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen van de KNMvD via k.koman@knmvd.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:

 

           

        

      

Belangrijke informatie:

Datum
3 november 2018
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Congressen en Seminars
Diersoort
Dierenarts breed
Diersoort overschrijdend
Inschrijven helaas niet meer mogelijk.