3 accreditatie
punten

Nascholing Jong Cluster Paard: Revalidatie bij paarden

  22 september 2020  in Paardenkliniek De Raaphorst in Wassenaar

Lezing voor jonge paardenartsen die minder dan 4 jaar geleden zijn afgestudeerd en studenten die in de laatste fase van hun master zitten. We willen jonge dierenartsen een basis lezing geven over revalidatie bij paarden. Dit is een specifiek gebied van de paardengeneeskunde, waar vanuit de opleiding weinig tijd aan is besteed. Er valt vaak […]


Inschrijven voor dit evenement

Lezing voor jonge paardenartsen die minder dan 4 jaar geleden zijn afgestudeerd en studenten die in de laatste fase van hun master zitten. We willen jonge dierenartsen een basis lezing geven over revalidatie bij paarden. Dit is een specifiek gebied van de paardengeneeskunde, waar vanuit de opleiding weinig tijd aan is besteed. Er valt vaak veel winst te behalen bij een goed revalidatieplan. Het is goed om hier wat meer informatie over te geven, waardoor jonge dierenartsen meer over de mogelijkheden leren. Er zal een theoretische inleiding zijn en daarna zullen we een casus/demo bespreken.

Spreker
Drs. Morgan Lashley.

Doelgroep
Jonge Paardendierenartsen die minder dan 4 jaar geleden zijn afgestudeerd en studenten die in de laatste fase van hun master zitten.

Datum
Dinsdag 22 september 2020.

Locatie
Paardenkliniek De Raaphorst
Raaphorstlaan 18 b
2245 BG  Wassenaar

Programma
18.30 uur Ontvangst met soep & broodjes en registratie
19.00 uur Theorie
20.15 uur Pauze
20.30 uur Demo, vragen & discussie
22.15 uur Einde
Het volledige programma kun je hier downloaden.

Accreditatie
De nascholing: `Revalidatie bij paarden ´ is aangemeld bij PE-Veterinair voor aanvraag accreditatie nascholingspunten onder ID 407844. Voor deze lezing zijn in totaal 3 accreditatiepunten toegekend.

Tarieven
Lid Jong Cluster Paard € 0,00
Niet lid Jong Cluster Paard € 36,30  (incl. 21% BTW)
Naast het betalen per bankoverschrijving ( + € 10,- excl. BTW voor adm. kosten) of iDeal is er ook een mogelijkheid tot automatische incasso. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Ook profiteren van de ledenprijs? Lid worden kan hier

Annulering:
LET OP: er zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen.

 

Belangrijke informatie:

Datum
22 september 2020
Accreditatie punten
3 punten
Doelgroep
Diersoort overschrijdend
Paard