82 accreditatie
punten

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen (OJD 12)

  17 april 2019  in Houten

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen: als je werk wil maken van je toekomst Tijdens het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen sta je een jaar lang stil bij de persoonlijke kant van jouw functioneren. In een groep van ongeveer tien jonge dierenartsen word je hierbij begeleid en ondersteund. In dit traject leer je op een gezonde en effectieve manier om […]


Inschrijven voor dit evenement

Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen: als je werk wil maken van je toekomst

Tijdens het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen sta je een jaar lang stil bij de persoonlijke kant van jouw functioneren. In een groep van ongeveer tien jonge dierenartsen word je hierbij begeleid en ondersteund. In dit traject leer je op een gezonde en effectieve manier om te gaan met de praktijk van alledag. Lastige gesprekken met klanten, omgaan met de eigen onzekerheid, bespreken van vraagstukken met collega’s: het komt allemaal aan de orde. Maar ook de vraag, hoe wil ik verder in mijn carrière? Doel van het traject is dat je als jonge dierenarts steviger in je schoenen komt te staan en na afloop van het jaar met (nog meer) plezier en kwaliteit je vak kunt uitoefenen.

Doelgroep

– Voor de jonge dierenarts die werk wil maken van zijn toekomst
– Voor de werkgever die werk wil maken van zijn jonge dierenarts

Het traject wordt verzorgd door Spaarne Veterinair, een bedrijf uit Haarlem dat zich vooral bezighoudt met het ontwikkelen van ‘menselijk kapitaal’. Spaarne Veterinair richt zich met name op de veterinaire beroepsgroep. Bekijk voor meer informatie over Spaarne Veterinair de website: www.spaarneveterinair.nl

Gedurende een jaar komen de deelnemers zes keer bijeen voor training en intervisie. De cursus start op woensdag 12 december 2018 van 9.00-17.00. De Molen 77 te Houten, kantoor KNMvD.

Overige data: 

 • Woensdag 17 april 2019
 • Woensdag 19 juni 2019
 • Woensdag 11 september 2019
 • woensdag 13 november 2019
 • Woensdag 11 december 2019
 • Woensdag 5 februari 2020
 • Woensdag 15 april 2020
 • Woensdag 17 juni 2020
 • Woensdag 23 september 2020
 • Woensdag 11 november 2020

OJD Compleet versus OJD Basis

Bij het OJD Basis volg je de 6 cursus dagen en krijg je het boek ‘de zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Bij OJD Compleet krijg je ook nog eens een professionele persoonlijkheidstest waarin wordt vastgesteld  welk ontwikkelpotentieel je in je hebt tijdens een persoonlijk intake gesprek. Een professionele 360 graden feedback (2x begin en eind traject om jouw ontwikkeling te meten). Je kunt vragen stellen aan de coach gedurende het gehele jaar. En afrondend heb je een evaluatie gesprek over je verdere mogelijke ontwikkelingen na het OJD jaar.

CKRD Nascholingspunten

 • OJD Basis is met 82 punten CKRD geaccrediteerd
 • OJD Compleet is met 110 punten CKRD geaccrediteerd
 • OJD Compleet met werkgever betrokkenheid is met 124 punten CKRD geaccrediteerd

Het OJD Compleet kost €2.295,- exclusief btw per deelnemer wanneer je lid bent of wordt van de KNMvD. Niet leden betalen 2395,- exclusief btw, en inclusief kosten voor locatie, lunch en drinken. Als jij en je werkgever de kosten delen en het slim regelt, kun je als werknemer deelnemen aan het traject voor ca €70,- netto per maand gedurende 12 maanden. Kijk op www.spaarneveterinair.nl hoe je dit het best kunt aanpakken.

Het OJD Basis kost €1.395,- exclusief btw per deelnemer wanneer je lid bent of wordt van de KNMvD. Niet leden betalen 1495,- exclusief btw, en inclusief kosten voor locatie, lunch en drinken. Als jij en je werkgever de kosten delen en het slim regelt, kun je als werknemer deelnemen aan het traject voor ca €45,- netto per maand gedurende 12 maanden. Kijk op www.spaarneveterinair.nl  hoe je dit het best kunt aanpakken.

Optioneel: extra betrokkenheid werkgever kost €395,- per werkgever, exclusief btw.
Gangbaar is dat de werkgever de kosten voor het OJD geheel betaalt of op basis van 50/50 deelt met de werknemer.

De belasting betaalt mee!

Als je werkgever betaalt, dan kan deze de BTW verrekenen en een deel inhouden op je bruto loon. Dat scheelt al flink. Als je zelf betaalt, dan kan je het bedrag invullen op je belastingaangifte en krijg je zomaar 1/3 terug.

Meer informatie en aanmelden

Om je aan te melden voor dit traject, en de complete informatie in te zien ga je naar www.spaarneveterinair.nl/ontwikkeltraject-jonge-dierenartsen

Belangrijke informatie:

Datum
17 april 2019
Accreditatie punten
82 punten
Categorie
Coaching
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling