3 accreditatie
punten

Workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I

PEGD Cursus   8 november 2018  in Utrecht

Interactieve workshop met als einddoel het oplossen van de klinische puzzel, deel I.


Inschrijven voor dit evenement

Algemene informatie
In het diagnostisch proces is laboratoriumonderzoek vaak een essentieel onderdeel. De interpretatie van laboratoriumuitslagen is echter vaak lastig en tijdrovend, waardoor soms belangrijke informatie onopgemerkt blijft. In deze zeer interactieve workshop zullen, onder de intensieve leiding van Hans Kooistra, tal van klinisch-chemische parameters de revue passeren. De nadruk ligt op een systematische aanpak, waarbij steeds geprobeerd wordt de maximale informatie uit een parameter te persen, met als einddoel het oplossen van de klinische puzzel. Aan deze interactieve middag kunnen per keer maximaal 25 personen deelnemen, zodat goede interactie mogelijk blijft. Schrijf u dus tijdig in, want vol = vol.

Deelnemers aan deze workshop kunnen zich ook inschrijven voor de vervolgcursus: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II, die op dinsdag 4 december 2018 zal worden gegeven.

Doelgroep
Practici die meer willen halen uit hun laboratoriumuitslagen, waarbij zowel aan startende als meer ervaren dierenartsen gedacht moet worden. Niveau I en II.

Docent
Prof. Dr. Hans Kooistra, dipl. ECVIM-CA, is sinds 1990 werkzaam bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren, discipline Endocrinologie van de afdeling Interne Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Hij heeft zowel in binnen- als buitenland faam gemaakt met zijn enthousiaste manier van lesgeven.

Datum
Donderdag 8 november 2018.

Programma
Ontvangst: 14.30 uur
Aanvang workshop: 15.00 uur
Einde workshop: 18.30 uur

Locatie
Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren te Utrecht, ingang Münsterlaan.

Accreditatie
De PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID 277192 voor aanvraag accreditatie nascholingspunten. In het kader van de Permanente Educatie Dierenartsen Gezelschapsdieren zijn 3 accreditatiepunten toegekend door de Technische Commissie.

Tarieven
De kosten bedragen € 150,- excl. BTW*. Naast het betalen per bankoverschrijving ( + € 10,- excl. BTW voor adm. kosten) of iDeal is er ook een mogelijkheid tot automatische incasso. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

*Let op de extra voorwaarden aangaande annuleren: Na inschrijven is annulering voor deze workshop niet mogelijk. Ook bij geen deelname om welke reden dan ook blijft de betalingsverplichting gehandhaafd. Lees voor u akkoord gaat de algemene voorwaarden goed door. Voor meer informatie: PEGD-Algemene voorwaarden

Nadere informatie
Vanwege het intensieve karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Belangrijke informatie:

Datum
8 november 2018
Accreditatie punten
3 punten
Categorie
PEGD Cursus
Vakgebieden
Diagnostiek
Diersoort
Gezelschapsdieren