3 accreditatie
punten

PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II

  4 juni 2019  in Utrecht

Interactieve workshop met als einddoel het oplossen van de klinische puzzel, deel II.


Inschrijven voor dit evenement

Algemene informatie
Vanwege de vele enthousiaste reacties en de hoge waardering van de deelnemers aan de workshop ‘Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I’, heeft Hans Kooistra een vervolgcursus ontwikkeld. Wederom gaat u interactief aan de slag met de interpretatie van diverse klinisch-chemische parameters. Eerst worden kort de belangrijkste punten uit deel I herhaald, waarna tal van nog niet besproken parameters de revue zullen passeren. Het nuttig rendement van deze workshop betaalt zich vrijwel iedere dag uit in de praktijk.

Docent
Prof.dr. Hans Kooistra, dipl. ECVIM-CA, is sinds 1990 werkzaam bij het Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren, discipline Endocrinologie van de afdeling Interne Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Hij heeft zowel in binnen- als buitenland faam gemaakt met zijn enthousiaste manier van lesgeven.

Doelgroep
Deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor de deelnemers van de PEGD workshop ‘Interpretatie
laboratoriumuitslagen deel I’, zodat we direct op een meer gevorderd niveau kunnen starten.

Datum
Dinsdag 4 juni 2019.

Programma
Ontvangst: 14.30 uur
Aanvang workshop: 15.00 uur
Einde workshop: 18.30 uur

Locatie
Departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren te Utrecht, ingang Münsterlaan.

Accreditatie
De PEGD workshop: Interpretatie laboratoriumuitslagen deel II is aangemeld bij PE-Veterinair voor aanvraag accreditatie nascholingspunten onder ID 300363. In het kader van de Permanente Educatie Dierenartsen Gezelschapsdieren zijn 3 accreditatiepunten toegekend door de Technische Commissie.

Tarieven
De kosten bedragen € 150,- excl. BTW*. Naast het betalen per bankoverschrijving ( + € 10,- excl. BTW voor adm. kosten) of iDeal is er ook een mogelijkheid tot automatische incasso. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. *Let op de extra voorwaarden aangaande annuleren: Na inschrijven is annulering voor deze workshop niet mogelijk. Ook bij geen deelname om welke reden dan ook blijft de betalingsverplichting gehandhaafd. Lees voor u akkoord gaat de algemene voorwaarden goed (zie hiervoor: www.pegd.nl).

Extra informatie
Vanwege het intensieve karakter van deze workshop is er plaats voor maximaal 25 deelnemers.

Belangrijke informatie:

Datum
4 juni 2019
Accreditatie punten
3 punten
Categorie
PEGD Cursus
Doelgroep
Dierenarts
Gezelschapsdieren