2 accreditatie
punten

Rondetafelsessie Cluster Paard

  25 oktober 2022  in Spierdijk (Noord-Holland)

Het bestuur van Cluster Paard wil graag in contact komen met zijn leden. Daarom organiseren wij in het najaar vijf keer een rondetafelsessie. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we twee belangrijke kwesties binnen de paardengeneeskunde. Het welzijn van paarden en de rol van de paardendierenarts hierin en de spoedzorg. Dit zijn twee belangrijke punten waar huidig en nieuw beleid voor nodig is. Wij willen graag de paardendierenartsen de kans geven om mee te discussiëren over deze actuele onderwerpen.


Inschrijven voor dit evenement

De rondetafelsessies vinden plaats verspreid door het land op verschillende momenten. Avondeten en tijd voor een drankje achteraf zijn inbegrepen. Voor KNMvD-leden zijn de rondetafels gratis, niet-leden betalen € 100,-. Dit bedrag is te restitueren wanneer een lidmaatschap bij de KNMvD wordt afgesloten*. Wij hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen.
* Alleen geldig mits het lidmaatschap binnen 2 maanden na deelname wordt afgesloten.

Datum
Dinsdag 25 oktober 2022

Locatie
Andre Hoeve
Noord-Spierdijkerweg 179
1643 NM Spierdijk (Noord-Holland)

Programma
17.00 uur Ontvangst deelnemers
17.30 uur Werkwijze rondetafel
17.45 uur Ronde tafel 1: de paardendierenarts en het welzijn van paarden
18.45 uur Soep + broodjes
19.30 uur Ronde tafel 2: de spoedzorg in de paardengeneeskunde
20.30 uur Afsluiting met een drankje
21.00 uur Einde

Accreditatie
De nascholing: `Rondetafelsessie Paard welzijn en spoedzorg´ is aangemeld bij PE-Veterinair onder ID 480976. Voor deze nascholing zijn in totaal 2 accreditatiepunten toegekend.

Tarieven
KNMvD-lid € 0,00
Niet leden € 100,- excl. 21% btw (€ 121,- incl. btw)
Ook profiteren van de ledenprijs? Lid worden kan hier

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving. Enkele dagen voor de cursusdatum ontvang je een e-mail met praktische informatie.

Vet-login
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.

Nog geen Vet-login?
Als dierenarts (KNMvD en niet KNMvD lid) kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering:
Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

Belangrijke informatie:

Datum
25 oktober 2022
Accreditatie punten
2 punten
Vakgebieden
Communicatie
Doelgroep
Paard