1 accreditatie
punten

I & R Paard

  19 mei 2021

Op 19 mei organiseren KNMvD en PE-Veterinair gezamenlijk een webinar over de (nieuwe) voorschriften en procedures rond I&R voor Paard. Dan hoor je alles over de regels zoals deze met ingang van 21 april 2021 zijn aangepast met het inwerkingtreden van de Europese Diergezondheidsverordening (AHR). PE-Veterinair, de bewaker van kwaliteit in de diergeneeskunde en KNMvD, […]


Inschrijven voor dit evenement

Op 19 mei organiseren KNMvD en PE-Veterinair gezamenlijk een webinar over de (nieuwe) voorschriften en procedures rond I&R voor Paard. Dan hoor je alles over de regels zoals deze met ingang van 21 april 2021 zijn aangepast met het inwerkingtreden van de Europese Diergezondheidsverordening (AHR).

PE-Veterinair, de bewaker van kwaliteit in de diergeneeskunde en KNMvD, de belangenbehartiger van dierenartsen, organiseren samen een webinar over de nieuwe regelgeving voor I&R. Beide organisaties vinden het erg belangrijk dat dierenartsen hierover compleet geïnformeerd zijn, hun werk goed kunnen doen, en slaan voor dit webinar dus de handen ineen.

Dit online seminar (webinar) is exclusief toegankelijk voor paardendierenartsen en gratis te volgen, via Microsoft Teams. Het webinar is via MS-teams te volgen. Hiervoor is een laptop of pc met goed werkend internet met beeld en geluid nodig. Met het volgen ervan verkrijg je ook 1 CKRD-punt.

Als sprekers hebben wij bereid gevonden:
Drs.mr. Henk Lommers van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) & Prof.dr. Marianne Sloet van de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Aan bod komt:
Wat is er veranderd voor de dierenarts?
Wat is er veranderd voor de paardenhouder/ eigenaar?
Kleine vooruitblik op wat er nog meer gaat wijzigen het komend jaar.

Datum en tijd
Woensdag 19 mei 2021, van 20.00 tot 21.30 uur.

Inschrijven
Als dierenarts is inschrijven mogelijk met je persoonlijke Vet-login.
Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving en kort voor de cursusdatum van het webinar ontvang je een e-mail met een link om deel te nemen.

Nog geen Vet-login? Als dierenarts kan je hier een Vet-login aanvragen.

Inschrijven is wel verplicht, want er geldt een maximumaantal van circa 250 deelnemers en we willen kunnen controleren of je daadwerkelijk (paarden)dierenarts bent. Terugkijken van dit seminar is zeer waarschijnlijk ook mogelijk, maar ook dan alleen als je vooraf hebt ingeschreven.

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

Belangrijke informatie:

Datum
19 mei 2021
Accreditatie punten
1 punten
Categorie
Webinar
Doelgroep
Paard