Zet jij ook de deuren open?
Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt voor de zesde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen georganiseerd. Vanaf nu heet dit evenement ‘Binnen bij de Dierenarts’. Een kans voor (potentiële) klanten om meer te weten te komen over jouw praktijk en het beroep Dierenarts.

Beste zorg voor je dier
Tijdens deze dag zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Zo bieden praktijken een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland. ‘Binnen bij de Dierenarts’ wordt – net als afgelopen jaren – op een ludieke manier ingevuld. Met ‘Binnen bij de Dierenarts’ wordt de veelzijdigheid van het vak breed gedeeld. Dierenartsen laten zien wat er komt kijken bij de dagelijkse zorg voor huisdieren.

Tips voor de open dag
De open dag is op verschillende manieren in te vullen, zodat het ook voor iedere praktijk mogelijk is om mee te doen. Knuffelspreekuur, waar kinderen met hun knuffelbeest langs kunnen komen, is een vaak gezien onderdeel van de open dag. Maar ook praktijkrondleidingen, workshops of zelfs een volledig evenement met demonstraties werden afgelopen jaren georganiseerd.

Aanmelden Binnen bij de Dierenarts 2017
Meld je praktijk aan via dit formulier. Op deze pagina kun je de welbekende kleurplaat downloaden en binnenkort ook een digitale toolkit.

Je praktijk zal binnen 24 uur (op werkdagen) zichtbaar zijn op de kaart met deelnemende dierenartsen op www.dierenarts.nl/binnen-bij-de-dierenarts.