Vetstream met korting tot wel € 1226,83 per jaar!

Elke dierenarts heeft weleens de behoefte om feiten te checken, of het nu gaat om diagnostiek, behandeling of prognose. Dan moet je er natuurlijk wel van op aan kunnen dat het betrouwbare, wetenschappelijke informatie is. En liefst nog overzichtelijk ook. Om je daarin te voorzien, biedt de KNMvD je bijna gratis toegang tot Vetstream (exclusief voor KNMvD-leden).

Vetstream biedt een praktische, overzichtelijke digitale kennisbank, afgestemd op jouw behoeften als dierenarts. Je vindt op dit online platform ook website-oplossingen en e-learning voor de ontwikkeling van het veterinaire team. De content wordt geborgd door collega specialisten (peer reviewed).

Nederlandse dierenartsen maken graag gebruik van deze up-to-date, evidence based digitale encyclopedie over de diergeneeskunde van de hond, de kat, het konijn, het paard en het rund.

Hoge korting voor jou als KNMvD-lid

Wil je ook gebruikmaken van deze betrouwbare, specialistische kennisbank voor diergeneeskundige kennis en oplossingen? Dan heeft de KNMvD een prachtig aanbod voor je.
De reguliere prijs van een abonnement op Vetstream is €425,61 per module (keuze uit hond, kat, konijn, paard en/of rund). Maar als lid van de KNMvD krijg je het abonnement zo goed als cadeau: je betaalt slechts enkele tientjes per jaar. Bij de KNMvD betaal je:
€ 20,- per jaar voor 1 module (in plaats van € 425,61 per jaar);
€ 40,- per jaar voor 2 modules (in plaats van € 851,22 per jaar);
€ 50,- per jaar voor 3 modules (in plaats van € 1276,83 per jaar).
Je korting kan dus oplopen tot wel € 1226,83 per jaar! 

Rekenvoorbeeld

Je werkt in een praktijk voor gezelschapsdieren. Sluit je via Vetstream zelf een abonnement af, dan betaal je voor de modules hond, kat en konijn in totaal € 1276,83 per jaar. Sluit je je abonnement af via de KNMvD, dan betaal je per jaar in totaal € 50,- voor de drie modules, een besparing van € 1.226,83 per jaar!

Ook gebruik maken van deze aanbieding?

Aanmelden gaat in twee stappen:
1) Vul je naam en e-mailadres in op de website van de KNMvD.
2) Na het invullen ontvang je een e-mail met instructies.
!! Let op: heb je al een Vetstream abonnement via de KNMvD, dan ontvang je binnenkort een e-mail met instructies.

Wat vinden collega’s ervan?

"“Vetstream geeft me met één een druk op de knop, op elk moment van de dag of nacht, de laatste en meest actuele adviezen en informatie ter ondersteuning van mijn veterinaire werk”" -
"“Ik vind het heel handig dat de tekstartikelen overzichtelijk per ziekte zijn onderverdeeld in introductie, pathogenese, diagnostiek, behandeling en prognose. De afbeeldingen, factsheets, tabellen en video’s zijn ook heel toegankelijk.”" -
"“Ideaal als naslagwerk, waar je je ook bevindt.”" -