Is jouw praktijk al aangemeld?

Zet jij ook de deuren open?
Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt voor de zevende keer de Binnen bij de Dierenarts georganiseerd. Voorheen heette dit evenement Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Deze open dag is een kans voor (potentiële) klanten om meer te weten te komen over jouw praktijk en het beroep Dierenarts. Meld je praktijk aan via dit formulier.

Beste zorg voor je dier
Tijdens deze dag zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Zo bieden praktijken een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland. Dierenartsen laten zien wat er komt kijken bij de dagelijkse zorg voor huisdieren en biedt het de mogelijkheid te laten zien waarmee zij zich onderscheiden van andere dierenartsenpraktijken. Een kans die zowel de dierenarts als de diereigenaar niet iedere dag krijgt!

Tips voor de open dag
De open dag is op verschillende manieren in te vullen, zodat het ook voor iedere praktijk mogelijk is om mee te doen. Knuffelspreekuur, waar kinderen met hun knuffelbeest langs kunnen komen, is een vaak gezien onderdeel van de open dag. Maar ook praktijkrondleidingen, workshops (EHBO bij huisdieren, puppy en/of kitten cursussen etc.) of zelfs een volledig evenement met verschillende demonstraties werden afgelopen jaren georganiseerd. Andere mogelijkheden zijn prijsvragen (hoeveel hondenkoekjes zitten er in de pot?), fotoshoots voor huisdieren of

Digitale toolkit
Om praktijken te ondersteunen, zorgt ook dit jaar de KNMvD voor een digitale toolkit. Deze bestaat uit: kleurplaat, posters voor in de wachtkamer en banners voor de website/social media van de praktijk. Op het aanmeldformulier kun je aanvinken of je gebruik wil maken van deze toolkit. Deze wordt dan toegezonden per mail. Let op: dit jaar is de toolkit alleen digitaal beschikbaar!
Deelnemende praktijken met minimaal 1 KNMvD-lid, kunnen gratis gebruik maken van deze toolkit. Is er niemand binnen de praktijk lid? Dan kost deze toolkit €10,00 (excl. BTW).

Aanmelden Binnen bij de Dierenarts 2018?
Geïnteresseerd in Binnen bij de Dierenarts? Meld je praktijk nu aan via dit formulier!

Vermelding op dierenarts.nl
Na aanmelding voor Binnen bij de Dierenarts, wordt de praktijk zichtbaar op een overzichtskaart. Deze is te vinden via dierenarts.nl.

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen