Jaarboekapp update 2019

De Jaarboekapp heeft deze week een update ondergaan. Met deze update zijn kleine verbeteringen doorgevoerd, waardoor de app gebruiksvriendelijker is geworden. Zo zijn onder andere de problemen die mensen met een IPhone 7 ondervonden verholpen en is het makkelijker gemaakt om bij inlogproblemen contact op te nemen met de ledenadministratie.

Voor Android telefoons is de nieuwe versie van de Jaarboekapp al beschikbaar. Voert jouw telefoon niet automatisch updates door, dan kun je de app updaten en/of downloaden via de Google Play Store.

Voor IOS telefoons is de nieuwe versie van de Jaarboekapp aangeboden bij de App Store. Vaak duurt het hier langer voordat de nieuwe versie wordt goedgekeurd en te downloaden is. Houd dus de App Store goed in de gaten als jouw IPhone niet automatisch updates doorvoert! We zullen ook via onze website laten weten wanneer de update beschikbaar is.

LET OP: Op termijn zal de ‘oude’ versie van de Jaarboekapp onbruikbaar gemaakt worden, waardoor je de app niet meer kunt gebruiken als deze geen update heeft gehad!

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen