nieuws

De Staat van Zoönosen 2015

De Staat van Zoönosen geeft een overzicht van trends in meldingsplichtige zoönosen bij mens en dier, maar er is ook ruimte voor bijzondere signalen of verheffingen.


PE-Veterinair

Direct naar PE-Veterinair

Persoonlijk overzicht van erkende bij- en nascholingsactiviteiten.

CURSUSAANBIEDER 
Klik hier voor uw inloggegevens.

DIERENARTS
Z login-account WEL gekoppeld aan KNMvD? Log hiermee ook in bij PE-Veterinair. Klik hier: direct inloggen PE-Veterinair. 

Z login-account NIET gekoppeld aan KNMvD? Klik hier: naar aanvraagformulier. U ontvangt een e-mail om met uw bestaande Z login toegang te krijgen tot PE-Veterinair of om eerst een Z login-account aan te maken.

> Direct inloggen PE-Veterinair met Z login

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Ledenvoordeel verzekeringen

Als lid tot 10% korting op:

  • Zorg
  • Arbeidsongeschiktheid

Uit het veld

Naar overzicht
Merel Langelaar

Duurzame boer, duurzame dierenarts

De SER publiceerde onlangs het rapport Versnelling Duurzame Veehouderij. Een rapport met veel mooie en wijze aanbevelingen, dat tegelijkertijd de wenkbrauwen doet fronsen. Merel Langelaar schreef een reactie.

Actueel

Naar overzicht
1 december 2016
In Biddinghuizen (gemeente Dronten) is op donderdag 1 december 2016 bij een tweede vleeseendenbedrijf vogelgriep (H5) vastgesteld.
29 november 2016
Nederlandse en Duitse partijen slaan de handen ineen om gezamenlijk infecties te bestrijden die door resistente micro-organismen worden veroorzaakt.
29 november 2016
15 december a.s. houdt de PEGD het seminar "Erfelijke aandoeningen bij hond en kat" in Utrecht. Na dit seminar kunt u in de praktijk actuele adviezen geven.

Sponsors

141125_royal_canin_logo.jpg

 

 Banner-NVWA


Dossier updates

Dossier Vogelgriep
In Biddinghuizen (gemeente Dronten) is op donderdag 1 december 2016 bij een derde vleeseendenbedrijf vogelgriep (H5) vastgesteld.
Dossier Verzekeringen
De KNMvD vindt het belangrijk dat dierenartsen goed verzekerd zijn. Om haar leden daarbij te helpen, zijn er bijvoorbeeld een viertal mantelcontracten afgesloten, onder andere voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering en ziektekostenverzekering. Verder is er een pensioenfonds voor dierenartsen. De KNMvD houdt haar leden op de hoogte van ontwikkelingen wat betreft de verzekeringen.
Dossier Cliëntinformatie
In dit dossier vindt u downloads van de Commissie Cliëntinformatie van de KNMvD
Dossier UDD
De UDD-regeling verandert per 1 januari 2017. In de Staatscourant van 26 oktober 2016 is de nieuwe regeling gepubliceerd.
Dossier Dieren op reis
Hier vindt u vragen en antwoorden over het dierenpaspoort dat geldt vanaf 29 december 2014.
Dossier Aanbevolen onderzoeken
In dit dossier vindt u lopende onderzoeken waaraan u een bijdrage kunt leveren.

Terug naar menu