Najaarsdag

Achtergrond

Net als vorig jaar, wordt ook dit jaar de Najaarsdag weer georganiseerd door verschillende groepen en platforms binnen de KNMvD. De GGG, GGP, GGL, GVS, DIMEO en het PJD worden allen met één afgevaardigde vertegenwoordigd in de congrescommissie.

Ook Vedias (Vereniging van Dierenartsassistenten) is vertegenwoordigd en net als voorgaande jaren kunnen de dierenartsassistenten eigen sessies volgen. Dit maakt de Najaarsdag een zeer geschikt en leerzaam uitje voor de gehele praktijk!

Uiteraard zijn ook de studenten van de Faculteit Diergeneeskunde vertegenwoordigd met een afgevaardigde vanuit de D.S.K. (Diergeneeskundige Studenten Kring). Het bijwonen van deze dag is daarom aantrekkelijk geprijsd voor studenten!

Kortom: voor ieder wat wils!

Najaarsdag nieuws

De congrescommissie is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van het programma en wordt daarbij ondersteund door het bureau van de KNMvD.

Thema

Dit jaar is er gekozen voor het thema verNIEUWing. De veterinaire wereld maakt in een rap tempo allerlei veranderingen door. Je kunt daarbij denken aan nieuwe behandelmethodes, nieuwe concepten voor bedrijfsvoering, aanpassingen in wet- en regelgeving en steeds meer mogelijkheden om met onze veterinaire kennis buiten de praktijk te werken. Op deze mooie herfstdag is het dan ook mogelijk om een verdiepingsslag te maken in verschillende actuele onderwerpen binnen de diergeneeskunde.

Inschrijven en keuzes maken

Inschrijven is mogelijk vanaf september via de online agenda van de KNMvD.

Bij het inschrijven word je gevraagd te kiezen voor de parallelsessies die je graag bij wilt wonen. Deze keuze geeft de organisatie een indicatie van het aantal deelnemers per sessie/workshop en is daarmee een richtlijn, maar niet perse bindend voor de dag zelf. We willen deelnemers echter wel verzoeken zich zoveel mogelijk aan de initiële keuzes te houden.

Voor bepaalde workshops is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Kun je een workshop niet meer kiezen? Dan betekent dit helaas dat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Contactpersonen

Voor vragen/opmerkingen over de Najaarsdag 2018, kun je contact opnemen met:

Kim Koman, dierenarts
Kim Koman, dierenarts
Jr. Beleidsmedewerker en Event Manager
Michelle van der Gracht, dierenarts
Michelle van der Gracht, dierenarts
Jr. Beleidsmedewerker en Event Manager