Najaarsdag

De Najaarsdag 2018 is weer voorbij! Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws over de editie van 2019.

 

Tijdens de jaarlijkse Najaarsdag van de KNMvD, komen dierenartsen, paraveterinairen en studenten Diergeneeskunde samen voor een dag vol nascholing en de mogelijkheid tot netwerken. Maar de Najaarsdag betekent vooral gezelligheid! Een goede mogelijkheid om dit aan te grijpen als een leuke dag voor de hele praktijk.

Locatie

Educatorium (op de Uithof), Leuvenlaan 19, 3584 CE te Utrecht.

Opening door Rob van Lint, IG van de NVWA en een keynote door Richard Engelfriet, AD columnist!

Dierenarts

Voor de dierenarts is er een gevarieerd programma. Onderwerpen variëren van diersoortspecifieke sessies tot persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Alle sessies en het tijdschema zijn te vinden in het programma (printversie).

Tarieven:

Lid-KNMvD – €108,90
Jonge leden* KNMvD – €90,75
Niet-leden – €181,50

*Tot 5 jaar na afstuderen
(Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw)

Paraveterinair

Ook paraveterinairen zijn van harte welkom op onze Najaarsdag. Voor hen is er een eigen gezelschapsdierenprogramma, een workshop ‘(Pers)berichten schrijven’ en kunnen ze deelnemen aan de sessie over het importeren van honden uit het buitenland. Alle sessies en het tijdschema zijn te vinden in het programma (printversie).

Voor leden van Vedias is er een speciale actie! De eerste 50 paraveterinairen die zich inschrijven krijgen van Vedias 10 euro korting op de toegangsprijs. Deze korting wordt na afloop van de Najaarsdag verrekend.

Tarief paraveterinairen: €66,55 incl. 21% btw

Student Diergeneeskunde

Het hele programma van de Najaarsdag is interessant voor studenten Diergeneeskunde. Ook is het een mooie kans om te netwerken. Wellicht ontmoet je hier je toekomstige werkgever!

Dankzij twee van onze sponsoren (Basic Vets & VvAA) zullen de eerste 60 studenten hun inschrijfgeld terugkrijgen. Wees er snel bij want op = op!

Tarief student Diergeneeskunde: €30,25 incl. 21% btw

Inschrijven en keuzes maken

Inschrijven is nu mogelijk!

Bij het inschrijven word je eerst gevraagd te kiezen tot welke categorie je behoort. Daaronder kun je dan aangeven welke sessies je graag bij wilt wonen. Deze keuze geeft de organisatie een indicatie van het aantal deelnemers per sessie/workshop en is daarmee een richtlijn, maar niet perse bindend voor de dag zelf. We willen deelnemers echter wel verzoeken zich zoveel mogelijk aan de initiële keuzes te houden.

Naar de inschrijfpagina

Voor bepaalde workshops is er een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Kun je een workshop niet meer kiezen? Dan betekent dit helaas dat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Disclaimer programma

Het programma is te allen tijde onder voorbehoud en nog aan verandering onderhevig. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan dit programma.

Contactpersonen

Voor vragen/opmerkingen over de Najaarsdag 2018, kun je contact opnemen met:

Kim Koman, dierenarts
Kim Koman, dierenarts
Jr. Beleidsmedewerker en Event Manager
Michelle van der Gracht, dierenarts
Michelle van der Gracht, dierenarts
Jr. Beleidsmedewerker en Event Manager

Mede mogelijk gemaakt door: