Nog 2 maanden te gaan voor EBC en laatste week pre-registratie

Na een intensieve voorbereiding van bijna twee jaar is het over twee maanden eindelijk zo ver: het Europese Bovine Congres (EBC) 2019, van 11-13 september a.s. in Conferentiecentrum 1931 in s’ hertogenbosch.

Tijdens het EBC2019 zullen – uiteraard – actuele technische rundveeonderwerpen zoals klauwgezondheid, infectieziekten, voeding en precision dairy farming besproken worden. Daarnaast zal veel aandacht besteed worden aan de toekomst van de veehouderij en de rol van de dierenarts daarin. Wat verwachten de belangrijkste stakeholders dat dierenartsen in 2025 in hun ‘toolbox’ hebben zitten? Zijn er dan nog wel voldoende rundveedierenartsen? Wat is het effect van de verandering van praktijkeigendom en hoe zit het met onze ‘mental health’? Cruciale vragen voor de rundveedierenarts van vandaag en morgen!

EBC 2019 biedt een unieke kans om dicht bij huis op een goedkope manier drie dagen te luisteren naar veterinaire top-sprekers, met een keuze uit meer 40 key-note en ruim 80 korte presentaties en als toetje een Nederlandse middag op vrijdag. Als klap op de vuurpijl zijn er borrels en feesten in de oude veemarkthallen, waar een koeiensfeer zal hangen zoals die er in tientallen jaren niet geweest is. Dit wordt een evenement waarvan je later absoluut spijt hebt als je er niet bij bent geweest. Mis het niet, schrijf u voor 1 juli in en bespaar €100,=. Zie ook www.EBC2019.nl

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.