Ontmoet je nieuwe werknemer óf werkgever op de Najaarsdag!

De problematiek rondom het invullen van vacatures is de KNMvD natuurlijk niet ontgaan.
Daarom willen we werkgevers met één of meerdere vacatures op de Najaarsdag 2018 de kans bieden om zichzelf kenbaar te maken. Voorwaarden om hieraan mee te doen zijn:

  • Minimaal één vacature op de KNMvD vacaturebank
  • Van tevoren aanmelden door je naam en praktijknaam te mailen via k.koman@knmvd.nl met als onderwerp “Dierenarts gezocht
  • Ingeschreven zijn voor de Najaarsdag 2018. Inschrijven kan via:
Inschrijfpagina

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je jezelf hebt aangemeld als werkgever, krijg je een nummer. Daarna wordt jouw naam, praktijkplaats en het soort vacature duidelijk zichtbaar getoond aan de bezoekers van de Najaarsdag. Dit nummer krijg je dan op een duidelijk zichtbare sticker opgeplakt, zodat je herkenbaar bent voor je potentiele toekomstige werknemer.

Resultaat?

  • Werkgever? Ontmoet je toekomstige werknemer!
  • Werkzoekend? Ontmoet je toekomstige werkgever!
  • Student diergeneeskunde en bijna afgestudeerd? Ontmoet ook je toekomstige werkgever! En maak daarbij ook nog eens kans om het geld van je toegangskaart terug te winnen! Basic Vets en de VvAA sponsoren namelijk maar liefst 60 studenten.

CAO

Heb je nog vragen over de CAO? De BPW (Belangenvereniging Practici Werkgevers) is ook aanwezig op de Najaarsdag 2018. Zij zullen duidelijk herkenbaar zijn, dus zoek ze op en spreek ze aan!

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen