Vacature PJD: WIL JIJ JE INZETTEN VOOR DE JONGE DIERENARTS?

Het bestuur van het Platform Jonge Dierenartsen (PJD) van de KNMvD is op zoek naar nieuwe leden! Per 1 januari 2020 zullen 3 leden ons (uit 6 leden bestaande) bestuur verlaten na zich een aantal jaren enthousiast te hebben ingezet.
Wil jij je met een team jonge dierenartsen inzetten voor de persoonlijke ontwikkeling van masterstudenten en dierenartsen <5jr na afstuderen?
Heb jij leuke/creatieve ideeën die je graag in de praktijk wil brengen samen met een groep enthousiaste mede bestuursleden? Wil jij je netwerk vergroten binnen de veterinaire sector?

Praktisch:

  • Je bent diergeneeskunde student in de eindfase van de studie, of jonge dierenarts (al dan niet werkend in de praktijk) <5jr na afstuderen
  • De bestuurstermijn is 2 jaar (of langer in overleg) en start op 1 januari 2020 (met eventueel eerdere inwerkperiode vanaf eind 2019)
  • De functie is op vrijwillige basis, er is reisvergoeding beschikbaar
  • Een aantal uur inzet per week (sterk wisselend afhankelijk van projecten), dit kan meestal vanuit huis
  • Vergaderingen vinden meestal plaats rondom Utrecht, zo’n 5-7x per jaar

Voor meer informatie, bekijk: https://www.knmvd.nl/groepen/jonge-dierenartsen/

Maakt bovenstaande jou enthousiast? Schroom dan niet en meld je aan! Doe dit door een mailtje met je motivatie en CV te sturen naar pjdknmvd@gmail.com.
Inschrijvingen staan open tot 15 november. Het plan (onder voorbehoud) is om op 26 november te starten met ‘sollicitatie’ gesprekjes.

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen