Vetstream voor KNMvD-leden

Elke dierenarts heeft weleens de behoefte om feiten te checken, of het nu gaat om diagnostiek, behandeling of prognose. Dan moet je er natuurlijk wel van op aan kunnen dat het betrouwbare, wetenschappelijke informatie is. En liefst nog overzichtelijk ook. Om je daarin te voorzien, heeft de KNMvD een unieke samenwerking met Vetstream. Hierdoor hebben KNMvD-leden voordelig toegang. In 2023 hebben we een speciale aanbieding!

Vetstream biedt een praktische, overzichtelijke digitale kennisbank, afgestemd op jouw behoeften als dierenarts. Je vindt op dit online platform ook website-oplossingen en e-learning voor de ontwikkeling van het veterinaire team. De content wordt geborgd door collega specialisten (peer reviewed).

Nederlandse dierenartsen maken graag gebruik van deze up-to-date, evidence based digitale encyclopedie over de diergeneeskunde van de hond, de kat, het konijn, het paard het rund en exoten.

Prijzen voor KNMvD-leden

Wil je ook gebruikmaken van deze betrouwbare, specialistische kennisbank voor diergeneeskundige kennis en oplossingen? Dan heeft de KNMvD een prachtig aanbod voor je.
Als lid van de KNMvD krijg je het abonnement zeer voordelig: je betaalt slechts enkele tientjes per jaar (bekijk hier de reguliere prijzen). Op het aanmeldformulier zie je de prijzen.

Vetstream aanbieding 2023 – 1 module gratis!

In 2023 hebben we een speciale aanbieding! Word je in 2023 lid van de KNMvD dan krijg je een jaar lang 1 module Vetstream gratis. En maak jij als KNMvD-lid iemand in 2023 lid, dan krijgen zowel jij als het nieuwe lid ook een heel jaar lang 1 module Vetstream gratis. Je kunt kiezen welke module je gratis wilt ontvangen.

Ik maak iemand lid en ontvang een gratis module Vetstream

Stuur een bericht met daarin jouw naam en de naam en mailadres van de dierenarts die je lid wilt maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik word lid en maak gebruik van de Vetstream aanbieding

Wat fijn dat je lid wordt van de KNMvD. Van harte welkom! Vul het 'Ik word lid' inschrijfformulier in. Als we je gegevens verwerkt hebben, ontvang je direct meer informatie over de Vetstream aanbieding.

Ik neem een abonnement Vetstream

Aanmelden gaat in twee stappen:
1) Vul je naam en e-mailadres in op de website van de KNMvD.
2) Na het invullen ontvang je een e-mail met instructies.

* De Vetstream 2023 aanbieding is niet voor studenten.

Wat vinden collega’s van Vetstream?

 

"“Vetstream geeft me met één een druk op de knop, op elk moment van de dag of nacht, de laatste en meest actuele adviezen en informatie ter ondersteuning van mijn veterinaire werk”" -
"“Ik vind het heel handig dat de tekstartikelen overzichtelijk per ziekte zijn onderverdeeld in introductie, pathogenese, diagnostiek, behandeling en prognose. De afbeeldingen, factsheets, tabellen en video’s zijn ook heel toegankelijk.”" -
"“Ideaal als naslagwerk, waar je je ook bevindt.”" -