Voor een prikkie 24/7 up-to-date

Elke dierenarts heeft weleens de behoefte om feiten te checken, of het nu gaat om diagnostiek, behandeling of prognose. Dan moet je er natuurlijk wel van op aan kunnen dat het betrouwbare, wetenschappelijke informatie is. En liefst nog overzichtelijk ook. Om je daarin te voorzien, biedt de KNMvD je bijna gratis toegang tot Vetstream.

Vetstream biedt een praktische, overzichtelijke digitale kennisbank, afgestemd op jouw behoeften als dierenarts. Je vindt op dit online platform ook website-oplossingen en e-learning voor de ontwikkeling van het veterinaire team. De content wordt geborgd door collega specialisten (peer reviewed).
Nederlandse dierenartsen maken graag gebruik van deze up-to-date, evidence based digitale encyclopedie over de diergeneeskunde van de hond, de kat, het konijn, exoten, het paard en het rund.

Wat vinden collega’s ervan?

“Vetstream geeft me met één een druk op de knop, op elk moment van de dag of nacht, de laatste en meest actuele adviezen en informatie ter ondersteuning van mijn veterinaire werk”

“Ik vind het heel handig dat de tekstartikelen overzichtelijk per ziekte zijn onderverdeeld in introductie, pathogenese, diagnostiek, behandeling en prognose. De afbeeldingen, factsheets, tabellen en video’s zijn ook heel toegankelijk.”

“Ideaal als naslagwerk, waar je je ook bevindt.”

€758,66 korting voor jou als lid

Wil je vanaf februari 2021 ook gebruikmaken van deze betrouwbare, specialistische kennisbank voor diergeneeskundige kennis en oplossingen? Dan heeft de KNMvD een prachtig aanbod voor je.
De reguliere prijs van een abonnement op Vetstream is €808,66 per jaar. Maar als lid van de KNMvD én van Cluster Gezelschapsdieren krijg je het abonnement zo goed als cadeau: je betaalt slechts het symbolische bedrag €50,- per jaar!

Ook gebruik maken van deze aanbieding? Meld je dan hier aan.

 

Verlengen

Heb je al een abonnement en wil je dit voordelig verlengen? Je doet het hier.

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen