Wie wordt ‘Werkgever van het Jaar 2018’? Nomineer nu!

Geeft jouw werkgever je alle ruimte om je te ontwikkelen? Weet hij of zij je te motiveren en je plezier in het vak alleen maar te vergroten?! Nomineer jouw werkgever dan voor de Platform Jonge Dierenartsen ‘Werkgever van het jaar’ award!

Het PJD wil graag bewustwording creëren bij werkgevers over het belang van goede arbeidsomstandigheden voor pas afgestudeerde dierenartsen. Deze kunnen namelijk zowel in negatieve als positieve zin van grote invloed zijn op je verdere loopbaan.

Er zijn tal van werkgevers die hun personeel inspireren, stimuleren en motiveren! Zo ontvingen Sterkliniek dierenartsen Deventer en Dierenartsen Stad & Van der Ree de ‘Werkgever van het jaar’ award al in 2016 en 2017.

Is jouw werkgever een voorbeeld voor anderen? Zet hem of haar in het zonnetje en nomineer je werkgever voor de ‘Werkgever van het Jaar 2018’ en maak kans op een praktijkuitje ter waarde van €750,-!

Stuur je motivatie van max. 300 woorden vóór 22 september 2018 naar pjd@knmvd.nl.

Uit de inzendingen kiezen wij drie genomineerden die uiteindelijk kans maken op deze award. De winnaar wordt onthuld tijdens de Najaarsdag 2018!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van het Platform Jonge Dierenartsen,

Ellen Deelen
Voorzitter Platform Jonge Dierenartsen

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.