Contributiebedragen 2020

Contributie terugverdienen

Door diverse voordelen heb je je contributie snel terugverdiend! Hieronder vind je een rekenvoorbeeld.

Bekijk rekenvoorbeeld voor een Ondernemer Bekijk rekenvoorbeeld voor een Dierenarts in loondienst

Ook in 2020 zal de KNMvD jouw belangen behartigen in het veterinaire krachtenveld. Samen werken we aan oplossingen voor problemen die te groot zijn voor de individuele dierenarts, praktijk of keten. De KNMvD netwerkt en overlegt met partners, controlerende instanties en overheid. De KNMvD is de spreekbuis van dierenartsen in Nederland. De KNMvD helpt, adviseert, maakt kennis toegankelijk en faciliteert nascholing. Deze diensten zijn mogelijk dankzij de financiële bijdragen van onze leden. De contributie kan jaarlijks geïndexeerd worden. In 2020 is daar geen sprake van.

Betaalmogelijkheden
Je kunt de contributie betalen via overboeking of via automatische incasso. Kies je voor automatische incasso, dan profiteer je eenmalig van € 10,00  korting op het jaarbedrag.

Automatische incasso met korting
Betaal je door middel van automatische incasso, dan kan dit in 1 keer of in 2 of 4 termijnen. Voor beide varianten geldt dat de korting van € 10,00 op het jaarbedrag bij de enige dan wel eerste keer wordt geïncasseerd. Ben je kandidaat-lid van de KNMvD en wil je gespreid betalen? Dan kan dit alleen in twee termijnen.

Incassotermijnen per kwartaal
De automatische incasso vindt plaats halverwege de eerste maand van elk kwartaal. Al naar gelang je termijnkeuze, zie je in welke maand je de afschrijving kunt verwachten. Word je gedurende het jaar lid en kies je voor automatische incasso, dan vindt deze plaats via de eerstvolgende incassotermijn.

  • januari;
  • april;
  • juli;
  • oktober.

Eventuele wijzigingen/reducties op je contributie worden automatisch in de termijnfacturering verwerkt. Mocht je op een later tijdstip wensen om de incasso te beëindigen, dan kun je hier een intrekkingsformulier downloaden.

Overboeking
Kies je niet voor automatische incasso, dan kun je de contributie zelf overboeken vóór de vervaldatum die op de factuur staat. Je kunt er dan ook voor kiezen om in twee termijnen betalen; de eerste termijn vóór 1 maart 2020 en de tweede termijn vóór 1 augustus 2020). Meer informatie hierover staat op de factuur.

Reductie en belastingvoordeel
Werk je parttime in de praktijk of ben je waarnemer, dan kun je vóór 15 maart van het nieuwe verenigingsjaar reductie aanvragen op je contributie. Ook als het even wat minder gaat met je praktijk kun je  een verzoek tot reductie indienen.
Wist je dat je lidmaatschap fiscaal aftrekbaar is? Of dat je jouw werkgever kunt vragen een deel van het brutoloon in te ruilen voor een kostenvergoeding van de lidmaatschapskosten? Het fiscale voordeel kan oplopen tot wel 52%.

Heb je nog vragen over de automatische incasso of wil je weten of je in aanmerking komt voor reductie, neem dan contact op met Harry Tissen via 030-6348900 of h.tissen@knmvd.nl.

Cadeau
Breng je als lid van de KNMvD een nieuw lid aan? Dan krijg je van ons een vijfjarige CKRD-registratie ter waarde van €199,89 (ex btw) cadeau of een eenmalige korting van 15% op je KNMvD-contributie. Het nieuwe lid krijgt een vijfjarige CKRD-registratie cadeau.