Contributiebedragen 2019

Ook in 2019 zal de KNMvD in het veterinaire krachtenveld haar geluid stevig laten horen en bieden wij de leden onze diensten aan en behartigen wij hun belangen op zowel individueel als gemeenschappelijk niveau.

Betalen via automatische incasso
Betaal je door middel van automatische incasso, dan ontvang je € 10,00 korting op de termijnnota.

Automatische incasso in 2019?
Dit jaar is de indexatie van de contributie 2,5%

  • De eerste termijn wordt geïncasseerd in de laatste week van januari 2019 (bij alle termijnkeuzes);
  • De tweede termijn wordt geïncasseerd medio april 2019 (bij termijnkeuze 4);
  • De derde termijn wordt geïncasseerd medio juli 2019 (bij termijnkeuze 2 en 4);
  • De vierde termijn wordt geïncasseerd medio oktober 2019 (bij termijnkeuze 4).

Ben je kandidaat-lid van de KNMvD en wil je in termijnen betalen? Dan kun je alleen kiezen voor betaling in twee termijnen. De keuze voor betalen in vier termijnen is niet mogelijk.

Eventuele wijzigingen/reducties op jouw contributienota worden automatisch in uw termijnfacturering verwerkt. Mocht je op een later tijdstip besluiten uw incasso weer te willen intrekken, dan kun je hier een intrekkingsformulier downloaden.

Kies je niet voor de automatische incasso?
Kies je niet voor automatische incasso, maar wil je de contributienota in twee termijnen betalen, dan kan dat ook (de eerste termijn voor 1 maart 2019 en de tweede termijn voor 1 augustus 2019). Meer informatie hierover is te vinden op de nota zelf.

Mocht je eventueel nog vragen hebben over de automatische incasso, dan kun je contact opnemen met de heer Harry Tissen van de KNMvD (030-6348900 of h.tissen@knmvd.nl).

Reductie en belastingvoordeel
Werk je parttime in de praktijk of ben je waarnemer, dan kun je reductie aanvragen op je contributie. Ook als het even wat minder gaat met je praktijk kun je reductie aanvragen.
Wist je al dat je lidmaatschap bij de belasting aftrekbaar is? Of dat je jouw werkgever kan vragen een deel van het brutoloon in te ruilen voor een kostenvergoeding van de lidmaatschapskosten? Dit kan fiscaal voordeel opleveren tot wel 52%.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor reductie, neem dan contact op met Harry Tissen (030-6348900 of h.tissen@knmvd.nl).

Cadeautje!
Breng je als lid van de KNMvD een nieuw lid aan? Dan krijg je van ons een gratis CKRD registratie voor vijf jaar of een korting op jouw KNMvD contributie (eenmalig) van 15% cadeau. Het nieuwe lid krijgt een gratis CKRD registratie voor vijf jaar.

Meer informatie over reductie, belastingvoordeel en het cadeautje vind je hier.