nieuws

KNMvD voorzitter Merel Langelaar gesprek in de Tweede Kamer

KNMvD voorzitter Merel Langelaar heeft op 22 november in de Tweede Kamer met de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een rondetafelgesprek over dierenwelzijn.


PE-Veterinair

Direct naar PE-Veterinair

Persoonlijk overzicht van erkende bij- en nascholingsactiviteiten.

CURSUSAANBIEDER 
Klik hier voor uw inloggegevens.

DIERENARTS
Z login-account WEL gekoppeld aan KNMvD? Log hiermee ook in bij PE-Veterinair. Klik hier: direct inloggen PE-Veterinair. 

Z login-account NIET gekoppeld aan KNMvD? Klik hier: naar aanvraagformulier. U ontvangt een e-mail om met uw bestaande Z login toegang te krijgen tot PE-Veterinair of om eerst een Z login-account aan te maken.

> Direct inloggen PE-Veterinair met Z login

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Ledenvoordeel verzekeringen

Als lid tot 10% korting op:

  • Zorg
  • Arbeidsongeschiktheid

Uit het veld

Naar overzicht
NVN topper

Investeer en je wordt beloond

Goede begeleiding van jonge dierenartsen betaalt zich terug, daarom deze workshop voor zowel werkgever als werknemer.

Actueel

Naar overzicht
16 november 2017
Naar aanleiding van de Fipronil-crisis eerder dit jaar onderzoekt de commissie Sorgdrager de rol van de NVWA. De dierenartsen informeerden de commissie over de pluimveegezondheidszorg.

13 november 2017
Doe mee aan een onderzoek naar de concrete impact van zwerfafval op de gezondheid van vee en de daarmee samenhangende economische gevolgen.
6 november 2017
Zaterdag 25 november is het antibiotica-campagneteam op de Nationale Veterinaire Najaarsdag aanwezig. Kom langs en zet ook jouw bacterie-handtekening!

Sponsors

141125_royal_canin_logo.jpg

 

 


Dossier updates

Dossier Vogelgriep
Vervoersverbod voor pluimvee, eieren, pluimveemest en gebruikt strooisel.
Dossier Meldcode dierenmishandeling
Sikke de Graaf vertelt waar dierenartsen op kunnen letten als zij bij een mogelijk geval van paardenmishandeling worden geroepen.
Dossier Specialisatie
Potentiële leden voor het European Veterinary Dentistry College kunnen credentials insturen tot 31 januari 2015
Dossier Vogelgriep
Om de vogelgriep te bestrijden heeft staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken Nederland opgedeeld in vier regio’s, waardoor contacten tussen pluimveehouders tot een minimum worden beperkt en pluimveerijke gebieden worden gescheiden. Onderdeel van deze maatregelen is dat het vervoer van vleeskuikens naar de slacht binnen Nederland is beperkt tot binnen de regio. De capaciteit van de slachterijen in Oost Brabant en Limburg is inmiddels onvoldoende gebleken om de vleeskuikens in deze regio te kunnen slachten. Daarom heeft Dijksma besloten tot het instellen van een corridor voor vleeskuikens.
Dossier Dieren op reis
De KNMvD heeft een aanvraag ingediend bij de NVWA om het nieuwe paspoort voor Gezelschapsdieren uit te mogen geven. Vanaf 29 december 2014 zijn nieuwe Europese Verordeningen van kracht m.b.t. het intraverkeer en import uit 3e landen van honden, katten en fretten.
Dossier Dieren op reis
Hier vindt u vragen en antwoorden over het dierenpaspoort dat geldt vanaf 29 december 2014.

Terug naar menu