Contact zaalverhuur

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via dit formulier en u ontvangt snel een reactie. Direct bellen kan natuurlijk ook: 030-6348900.

Uw vraag of opmerking:


Bedrijfsnaam:


Geslacht:

Man
Vrouw

Naam:


Telefoonnummer:


E-mail:


Adres:


Postcode:


Plaats:


Velden met een
zijn verplicht.

Onze zalen

 • Zaal 1 - Absyrtus
  Zaal 1 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 14 personen. In de zaal vindt u een grote vergadertafel met comfortabele fauteuils. U heeft standaard een whiteboard tot uw beschikking. Voor de overige audiovisuele middelen verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

 • Zaal 2 - Alexander Numan
  Zaal 2 bevindt zich op de tweede etage van het pand en deze ruimte is geschikt voor groepen tot 24 personen. In deze zaal is de forumopstellling het meest voor de hand liggend, maar ook andere opstellingen zijn mogelijk.

 • Zaal 3 - Henk Vaarkamp
  Zaal 3 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en biedt qua indeling veel mogelijkheden.

 • Zaal 4 - Jan Siebenga
  Zaal 4 bevindt zich op de begane grond van het kantoor en biedt qua indeling veel mogelijkheden: carré, theater, forum of cabaret. De zaal is gelegen naast de kantine en daardoor extra geschikt voor bijeenkomsten waarbij een lunch / broodmaaltijd aangeboden wordt.

 • Zaal 5 - Jeanette Donker-Voet
  Zaal 5 bevindt zich op de begane grond van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 15 personen. In de zaal vindt u een grote vergadertafel met comfortabele stoelen. U heeft standaard een whiteboard tot uw beschikking. Voor de overige audiovisuele middelen verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

 • Zaal 6 - Dan Kampelmacher
  Zaal 6 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 14 personen. In de zaal vindt u een grote vergadertafel met comfortabele stoelen. U heeft standaard een whiteboard tot uw beschikking. Voor de overige audiovisuele middelen verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

 • Zaal 7 - Jan Gajentaan
  Zaal 7 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 18 personen. In de zaal vindt u een grote vergadertafel met comfortabele stoelen. U heeft standaard een whiteboard tot uw beschikking. Voor de overige audiovisuele middelen verwijzen wij u graag naar de tarievenlijst.

 • Zaal 8 - Frauke Ohl
  Zaal 8 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 6 personen. In de zaal vindt u een ruime vergadertafel met comfortabele fauteuils.

 • Zaal 9 - Androclus
  Zaal 9 bevindt zich op de tweede etage van het kantoor en is geschikt voor vergaderingen van een groep tot 5 personen. In de zaal vindt u een ruime vergadertafel met comfortabele fauteuils.


Terug naar menu