0 accreditatie
punten

Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement van kalveren

  19 april 2023  in Online

Samen met GD organiseert ZuivelNL het NNC-IDF symposium ‘Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement van kalveren’. Tijdens dit online symposium komen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen rond de gezondheid en het welzijn van kalveren aan bod. U hoort van diverse (inter)nationale sprekers over uitdagingen en kansen rond verlengd koe-kalf-contact, de inzet van programma’s als KalfOK en […]


Inschrijven voor dit evenement

Samen met GD organiseert ZuivelNL het NNC-IDF symposium ‘Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement van kalveren’.

Tijdens dit online symposium komen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen rond de gezondheid en het welzijn van kalveren aan bod. U hoort van diverse (inter)nationale sprekers over uitdagingen en kansen rond verlengd koe-kalf-contact, de inzet van programma’s als KalfOK en meer. Ook delen we nieuwe inzichten vanuit onderzoek.

Het volledige programma en mogelijkheid tot aanmelden voor symposium op woensdag 19 april (13.45 – 16.30 uur) vind u hier: Symposium ‘Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement (webinargeek.com)

Belangrijke informatie:

Datum
19 april 2023
Accreditatie punten
0 punten