Word nu lid van de KNMvD

Dé beroepsorganisatie voor alle dierenartsen inalle sectoren.

Direct inschrijven

Waarom lid worden?

"Als beroepsorganisatie bevordert de KNMvD de professioneleontplooiing van dierenartsen op het terrein van dierenwelzijn, diergezondheid, volksgezondheid en voedsel­veiligheid. De KNMvD behartigt de belangen van alle dierenartsen inalle sectoren." -  
belangenbehartiging

Belangenbehartiging

 

De KNMvD komt op voor de belangen van de dierenarts en de bevordering van de diergeneeskunde. Samen werken we aan oplossingen voor problemen die te groot zijn voor de individuele dierenarts, praktijk of keten.

Meer informatie over belangenbehartiging

Veterinair & juridisch advies

 

De KNMvD fungeert als vraagbaak voor haar leden en geeft advies op veterinair, juridisch en sociaaleconomisch terrein. Heb je een vraag over bijvoorbeeld diergeneesmiddelen, EU-dierenpaspoorten, concurrentiebeding of iets anders waar je niet uit komt? We helpen je graag verder.

Naar onze helpdesk
veterinair juridisch advies
kennisbank

Kennis

 

In onze kennisbank voor leden vind je snel antwoord op diverse onderwerpen. Dit op een overzichtelijke manier weergegeven.

Naar de kennisbank

Standpunten

 

We publiceren regelmatig standpunten over diverse maatschappelijke onderwerpen.

Bekijk alle standpunten
standpunten
woordvoering

Woordvoering

 

De KNMvD is de spreekbuis van haar leden. Als landelijke beroepsvereniging voor dierenartsen is de KNMvD het aanspreekpunt voor dierenartsen, politiek, sectorale vertegenwoordigers, maatschappelijke organisaties en de media.

Meer informatie over woordvoering

Kwaliteit & CKRD

 

Dierenartsen hebben wettelijk het recht om dieren te behandelen en daarmee ook een maatschappelijke positie met verantwoordelijkheden als het gaat om dierenwelzijn, diergezondheid, volksgezondheid en voedselveiligheid. Die verantwoordelijkheden gaan hand in hand met professionalisering.

Meer over kwaliteit

Direct lid worden?

De KNMvD bevordert de professionele ontplooiing van de dierenarts op het terrein van dierenwelzijn, diergezondheid, volksgezondheid en voedselveiligheid. En door de vele voordelen verdien je je contributie snel terug!

Tijdschrift voor Diergeneeskunde

 

Het TvD is het officiële tijdschrift van de KNMvD en is gratis voor leden. Het is het meest gelezen vaktijdschrift voor dierenartsen in Nederland. Het Tijdschrift stelt zich ten doel de leden van de KNMvD te informeren over de maatschappelijke en wetenschappelijke achtergronden bij het nieuws.

Lees hier verder

Financiën & verzekeringen

 

Het loont om KNMvD-lid te zijn, want dan kun je profiteren van diverse mantelcontracten voor verzekeringen met ledenvoordeel. Daarnaast krijgen leden van de KNMvD vaak korting op producten en diensten. Je contributie is hierdoor snel terugverdiend!

Meer informatie

Scholing & bijeenkomsten

 

Op onze kalender vind je veterinaire nascholing en diverse bijeenkomsten. Deze zijn eenvoudig te filteren op diersoort, vakgebied of het aantal te behalen CKRD-accreditatie punten.

Bekijk de Veterinaire agenda

Consumenten platform dierenarts.nl

 

Dierenarts.nl is het logische startpunt voor alle dierenbezitters! Of je nu huisdiereigenaar, veehouder of paardenhouder bent. Bovendien biedt dierenarts.nl voor jou een platform om je kennis te delen en in contact te komen met de consument.

Naar de website

Vacaturebank

 

Dit is hét veelbezochte platform voor dierenartsen die een nieuwe collega zoeken. Of je nu op zoek bent naar jong talent of een ervaren dierenarts, het is allemaal mogelijk.

Naar de vacaturebank

Modelcontracten

 

De KNMvD biedt een aantal modelcontracten. Deze kun je waar nodig aanpassen aan je situatie. Partijen bepalen gezamenlijk hoe hun overeenkomst eruit komt te zien, maar helpen je vooral sneller op weg als ondernemer.

Meer informatie over ondernemen

Coachbank

 

Via de Coachbank kun je als jonge dierenarts in contact komen met meer ervaren collega’s. Dierenartsen binnen en buiten de praktijk bieden jou vrijwillig hun ondersteuning aan.

Bekijk de coaches

“Bij klachten en mogelijke tuchtzaken ben ik er voor jou”

Sandra Sparenburg, jurist en beleidsmedewerker helpt onze leden verder.