Enquêtes studenten en onderzoekers

Vind jij het leuk om studenten en onderzoekers te helpen met hun onderzoek? De KNMvD krijgt regelmatig de vraag of ze enquêtes wil verspreiden onder haar leden. Voor het gemak zijn deze enquêtes daarom gebundeld op knmvd.nl. Klik op onderstaande button of te zien of er iets interessants voor jou bij zit. Je helpt de studenten enorm door hun enquête in te vullen. Zelf student en wil jij graag jouw onderzoek verspreiden onder onze leden? Neem dan contact met ons op via webmaster@knmvd.nl


Geplaatst: 4 juli 2023

“Beste dierenartsen, zoals u waarschijnlijk heeft vernomen is er een landelijke chip- en registratieplicht op komst voor katten in Nederland. Er zijn nog een aantal onzekerheden over de invoer, het effect en het nut van deze maatregel en eventueel aanvullende maatregelen omtrent de zwerfkatproblematiek in Nederland. Dit willen we grotendeels in kaart brengen door middel van onderstaande steekproef enquête onder dierenartsen. De enquête kan door alle dierenartsen (ook Landbouwhuisdieren en Paard) ingevuld worden en neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_aXjAMlb4FBULllQ

———————————————————————————————————————————————–

Geplaatst: 26 april 2023

Mijn naam is Savannah Janssen, eindejaar student Creative Business aan het Saxion te Enschede waar ik mij specialiseer in de richting audiovisueel.

Voor mijn afstudeeropdracht ben ik bezig met het produceren van een informatieve video voor melkveehouders over de ziekte genaamd Mastitis (uierontsteking bij de koe). De video zal uiteindelijk te zien zijn op een informatieve landingspagina over Mastitis. Om mijn video zo goed mogelijk in te richten is het belangrijk de juiste informatie verzamelen. Dit wil ik graag doen door middel van het stellen van een aantal vragen aan dierenartsen wie o.a. melkveehouders in hun klantenbestand hebben.

Door het invullen van de enquête helpt u mee aan het ondervinden wat de wensen en behoeften van melkveehouders (-met vragen over Mastitis) zijn. Met deze informatie kan de video hen in de toekomst van de juiste hulp voorzien.U kunt deelnemen via de volgende link: https://www.survio.com/survey/d/K1N9F3H5E8N3X0S8Z

Alvast ontzettend bedankt,
Met vriendelijke groet,
Savannah Janssen.

————————————

Geplaatst: 4 april 2023

Mijn naam is Daisy Geijtenbeek en ik ben Master student aan de Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde. Ik werk aan een onderzoek over het gebruik van observatiecamera’s in dierenartspraktijken en klinieken, waarbij dr. Mona Giersberg mij begeleidt. Het doel van dit onderzoek is om vast te stellen in welke mate patiënten camera’s worden gebruikt in dierenartsenpraktijken, voor welke specifieke doeleinden en wat de ervaringen zijn van de gebruikers van dergelijke systemen.

Door mee te doen aan dit onderzoek helpt u ons een beter inzicht te krijgen in hoe breed camerasystemen worden ingezet en welke praktische ervaring beschikbaar is (ook als er (nog) geen camera’s worden gebruikt in uw praktijk). Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten duren.

Mocht u de enquête nog niet voorbij hebben zien komen, wil ik u graag uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoeksproject.  Link: https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_egiKNOzkPTMxWHs

Voor aanvullende vragen en opmerkingen kunt u mij mailen op dit adres: d.k.geijtenbeek@students.uu.nl.

Met vriendelijke groet,
Daisy Geijtenbeek