Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het aanmeldformulier. Deze kun je na invullen verzenden naar: webmaster@knmvd.nl.

 

Filter weergave:
0 accreditatie
punten
Congressen en Seminars BSAVA congress 2019 – Clinical Pathology / Neurology streams
15 maart 2019 in Online

Every April BSAVA Congress delivers a cutting edge programme of over 450 lectures and practical sessions in the heart of the UK. Veterinarians who are not able to attend, can view Clinical Pathology and Neurology streams from this year’s BSAVA conference online.

22 accreditatie
punten
Cursus Cursus Natuurlijke middelen in de dierenartspraktijk
20 september 2019

De cursus Natuurlijke middelen in de dierenartspraktijk is het vervolg op een succesvolle pilot vorig jaar.  In deze cursus van vier workshops doet u kennis op over de inzet van natuurlijke, duurzame middelen in de veehouderij. Hieronder vallen kruiden(preparaten), organische zuren, pre- en probiotica, kleimineralen, honing en andere producten. Er is grote behoefte aan objectieve achtergrondinformatie […]

accreditatiepunten
in aanvraag
Cursus Abdominal Advanced Ultrasound Course
22 november 2019 in Utrecht

Ook in 2019 organiseert scil animal care diverse echo cursussen. Deze echografie workshops zijn een perfecte gelegenheid om praktisch echografie te leren in een één op één situatie! Het doel van deze workshops is de deelnemers voldoende kennis en praktische informatie mee te geven om zelfstandig een echografisch onderzoek uit te kunnen voeren in de eigen […]

10.5 accreditatie
punten
Cursus Cursus rundveevoeding
26 november 2019 in Wageningen

In deze cursus wordt aandacht besteed aan de stofwisseling van de koe, de energie- en mineralenhuishouding en de excretie van broeikasgassen door de koe. Er wordt gekeken naar het effect van voeding op de gezondheid van het dier en diverse voeding strategieën komen aanbod. Een bezoek aan een melkveebedrijf is ook inbegrepen. Docenten: Dr. Ir. […]

0 accreditatie
punten
RDA Regiobijeenkomst ‘productiedieren: naar een dierwaardige kringlooplandbouw’
26 november 2019 in Veghel

Op dinsdag 26 november gaat Raad voor Dierenaangelegenheden graag met u in gesprek over het onderwerp ‘productiedieren: naar een dierwaardige kringlooplandbouw’.

0 accreditatie
punten
26e Veterinaire Informatiedag voor de Seniordierenartsen
27 november 2019 in Utrecht

Op woensdag 27 november a.s. zal de zesentwintigste veterinaire informatiedag voor seniordierenartsen worden gehouden. De Projectgroep biedt u weer een interessant en informatief programma aan met zeer bekende inleiders die spreken over actuele, soms prikkelende thema’s die raakvlakken hebben met onze professie. De indeling van het programma is zoals gebruikelijk: twee lezingen met een ruime pauze en napraten voor de onderlinge contacten.

0 accreditatie
punten
Cursus Grip op je CONSULT
28 november 2019 in Soest

Grip op je CONSULT. Tijdens deze training leer je met betere diergeneeskunde en optimale klantbeleving meer uit je consult te halen.

0 accreditatie
punten
RDA Regiobijeenkomst ‘productiedieren: naar een dierwaardige kringlooplandbouw’
3 december 2019 in Leeuwarden

Op dinsdag 3 december gaat Raad voor Dierenaangelegenheden graag met u in gesprek over het onderwerp ‘productiedieren: naar een dierwaardige kringlooplandbouw’.

0 accreditatie
punten
Cursus Grip op je PRIJZEN
10 december 2019 in Soest

Grip op je PRIJZEN training. Hoe komt de prijs van een product of dienst nu eigenlijk tot stand? Verhoog je ieder jaar je prijzen? Hoe pak je dat aan?