Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het aanmeldformulier. Deze kun je na invullen verzenden naar: webmaster@knmvd.nl.

 

Filter weergave:
40 accreditatie
punten
Cursus Geannuleerd -nieuwe data volgt- Didactisch parcours Echocardiografie bij kleine huisdieren – editie 1
17 april 2020 in Zeist

6 dagen echocardiografie opleiding voor dierenartsen.
Zie volledige programma voor meer informatie.

0 accreditatie
punten
EVECC (European Veterinary Emergency and Critical Care) congres
4 juni 2020 in Gent -België

Voor de 19e keer op rij vindt het jaarlijkse European Veterinary Emergency & Critical Care Congress plaats, van 4 tot 6 juni 2020. Dit jaar zal het congres doorgaan in de bruisende stad Gent in hartje Vlaanderen. Zoals elk jaar zullen er weer een heel aantal keynote speakers uit de top van de diergeneeskundige wereld aanwezig zijn. Het thema van het EVECC congres 2020 is alvast bekend: “Go with the Flow!”. Hierbij komen allerlei onderwerpen aan bod die met flow te maken hebben, gaande van bloed en urine tot ademhaling. De thema’s zullen behandeld worden op verschillende niveaus, en zijn dan ook interessant voor zowel specialisten in Emergency & Critical Care als voor praktijkdierenartsen die op zoek zijn naar hands-on tips, maar zeker ook voor dierenartsassistenten . Het hoofddoel van het congres blijft het delen en uitwisselen van kennis, zowel theoretisch als recht uit de praktijk.

32 accreditatie
punten
CowSignals® Open Master Course
16 juni 2020 in Bergharen

Do you want to have a bigger impact on animal welfare and sustainability in the dairy chain? Learn how to focus on prevention and help farmers to improve their dairy management. Look at cows AND people in a different way to motivate real change. In this 4-day course, we focus on CowSignals® and PeopleSignals®: CowSignals®: […]

16 accreditatie
punten
CowSignals® Open Advisor Course
27 augustus 2020 in Bergharen

Do you want to have a bigger impact on animal welfare and sustainability in the dairy chain? Learn how to focus on prevention and help farmers to improve their dairy management. Look at cows AND people in a different way to motivate real change.

6 accreditatie
punten
Cursus Actualiseringscursus Paard 2020 – Zwolle – 3 september
3 september 2020 in Zwolle

Het volgen van de Actualiseringscursus Paard is een voorwaarde om in het register “Erkend Paardendierenarts” te (blijven) staan. In 2020 staat een nieuwe reeks gepland in de regio. Je kunt rekenen op een gevarieerd, interactief en actueel programma voor paardendierenartsen.

accreditatiepunten
in aanvraag
Lezing, Symposium, refereerbijeenkomst Katteneigenaren begrijpen & bereiken: hoe doe je dat als professional?
5 september 2020 in Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Korte inleiding: Het 5e multidisciplinaire kattengedragsymposium gaat deze keer over de relatie tussen katten eigenaar en professional. Programma: 09.30 – 10.00 u Ontvangst 10.00 – 10.10 u Opening door dagvoorzitter Evelien van der Waa, dierenarts 10.10 – 11.20 u “Het belang van de eigenaar voor een succesvolle match” door Dr. Ester Bouma, katten gedragsdeskundige en […]

0 accreditatie
punten
Overig Welke rol spelen erfbetreders in het veranderende buitengebied?
15 september 2020 in 's Hertogenbosch

De adviezen en richtlijnen van RIVM, overheid en provincie zijn aanleiding geweest om dit besluit te moeten nemen. De gezondheid van onze adviseurs, onze boeren, onze dieren en de continuïteit van onze sector staan bij ons op nummer één.

22 accreditatie
punten
Cursus Natuurlijke middelen in de dierenartspraktijk
18 september 2020 in Wageningen, Den Ham

In deze cursus doen dierenartsen kennis op over de inzet van natuurlijke, duurzame middelen in de veehouderij.

0 accreditatie
punten
45th WSAVA Congress & the 26th FECAVA EuroCongress
23 september 2020 in Warschau

The 45th WSAVA Congress & the 26th FECAVA EuroCongress will take place from 23 – 26 September 2020 in Warsaw, Poland.