Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het online formulier. We streven ernaar het evenement uiterlijk binnen twee werkdagen te plaatsen.

ICOVet:
IOD-digitaal in tijden van corona.
Voor meer informatie: KLIK HIER

Filter weergave:
15 accreditatie
punten
Intervisie Intervisie voor dierenartsen
19 juli 2021 in E-modules en (zo mogelijk) fysieke intervisiesessies

“Because we can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”
-Albert Einstein-

Dit nieuwe geaccrediteerde nascholingsinitiatief van de faculteit Diergeneeskunde en ICOVet, is je kans om je horizon te verbreden.

0 accreditatie
punten
Cursus Basiscursus Geborgde Vleeskalverdierenarts
3 augustus 2021 in online

De eerstvolgende datum voor het volgen van de basiscursus Geborgde Vleeskalverdierenarts is op 3 augustus 2021. Deze basiscursus zal digitaal plaatsvinden. Voor aanmelding kunt u contact opnemen met de stichting Geborgde Dierenarts via: info@geborgdedierenarts.nl of 085-303 4817.

4 accreditatie
punten
Online Startcompententie Erkenningsregeling Salmonella
11 augustus 2021 in Online

De zuivelindustrie heeft al een aantal jaren een beheersingsprogramma voor salmonella bij melkvee. Dat programma is van groot belang om de export van zuivelproducten te kunnen continueren. Binnen het programma is een belangrijke rol weggelegd voor dierenartsen die hiervoor een speciale erkenning nodig hebben. Het volgen van deze online cursus vormt de basis voor deze erkenning.

80 accreditatie
punten
Online Management, strategy and leadership for veterinary professionals
7 september 2021 in online

This VetCEE accredited course is like no other because it stimulates veterinarians and practice managers to rethink their position, practice, or profession and make change happen.

1.5 accreditatie
punten
Webinar Webinar Meer doen met minder dierenartsen
14 september 2021 in Online via Zoom

Op dinsdagmiddag 14 september om 15:30 uur helpt Maartje Zonderland u tijdens een webinar om optimaal gebruik te maken van de tijd die u als dierenarts beschikbaar hebt.

6 accreditatie
punten
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD) Training Begeleiden Intercollegiaal Overleg Casuïstiek (IOD-c)
15 september 2021 in Dactari Dierenartsencooperatie, Beversestraat 23, Cuijk

Tijdens deze 6 uur durende training leer je hoe je effectief een Intercollegiaal Overleg groep (IOD-casuïstiek groep) kunt begeleiden.

6 accreditatie
punten
Congres Zoobiquity-congres
16 september 2021 in Burgers’ Zoo, Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem

Zoobiquity onderzoekt hoe overeenkomsten tussen mens en dier gebruikt kunnen worden voor de diagnose, behandeling en genezing van ziektes bij beiden. Want als we weten hoe een ziekte bij de ene soort kan worden bestreden, ligt genezing bij de andere soort misschien binnen handbereik. Kijk voor het programma en de sprekers op de website van […]

7 accreditatie
punten
Workshop/practicum Wondbehandeling bij honden en katten
17 september 2021 in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht

Onder begeleiding van specialist chirurgie Anneleen Spillebeen verdiep je je in wondheling en open wondbehandeling bij honden en katten.

2 accreditatie
punten
Cursus Veterinaire ergonomie
20 september 2021 in Online

Dierenartsen krijgen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden veelvuldig te maken met situaties die kunnen leiden tot gezondheidsklachten. Uit onderzoeken (Stembert 2003, Loomans 2008) is bekend dat gezondheidsklachten een reëel en zeer frequent probleem vormen binnen de Nederlandse beroepsgroep.