Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het online formulier. We streven ernaar het evenement uiterlijk binnen twee werkdagen te plaatsen.

ICOVet:
IOD-digitaal in tijden van corona.
Voor meer informatie: KLIK HIER

Filter weergave:
0 accreditatie
punten
Cursus Basiscursus Bacteriologie voor gezelschapsdieren
17 mei 2022 in Royal GD, Arnsbergstraat 7, 7418 EZ Deventer

Voor dierenartsen, praktijkassistenten en praktijklaboranten die bacteriologisch onderzoek (gaan) uitvoeren op de praktijk, organiseert GD Academy een Basiscursus Bacteriologie voor gezelschapsdieren.

4.5 accreditatie
punten
Cursus Masterclass Veterinair Capaciteitsmanagement
19 mei 2022 in Van der Valk hotel Apeldoorn - de Cantharel; van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen

Wil jij meer grip op je planning, werkdruk verlagen en slim omgaan met capaciteit? Schrijf je dan nu in voor de eendaagse Masterclass Planning & Veterinair Capaciteitsmanagement voor dierenartsen en praktijkmanagers.

3.5 accreditatie
punten
Cursus Opfriscursus stralingshygiëne TMS diergeneeskunde GD
19 mei 2022 in Houten

De cursus bestaat uit twee delen: wet- en regelgeving, de implicaties hiervan en juiste implementatie hiervan in de dagelijkse praktijk inclusief achtergrond van ioniserende straling en effect daarvan op de mens; en opnametechnieken voor gezelschapsdieren

0 accreditatie
punten
Webinar Medische Beeldvorming bij Gezelschapsdieren
19 mei 2022 in Online

Onder leiding van Dr. Stefanie Veraa (Universitair docent Diergeneeskunde), zullen Dr. Niek Beijerink (Specialist Cardiologie), Dr. Niklas Bergknut (Neuroloog en Neurochirurg) en Drs. Dorien Willems (Specialist Diagnostische Beeldvorming) je aan de hand van enkele casussen vertellen over het gebruik van Echo, CT en MRI bij neurologische en cardiologische aandoeningen bij gezelschapsdieren.

90 accreditatie
punten
Cursus Sustainable Ruminant Health
20 mei 2022 in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht

Vanwege zijn/haar specifieke kennis over diergezondheid en dierenwelzijn speelt de rundveedierenarts een belangrijke rol in het proces van een verantwoorde voedselproductie. In een rundveehouderij die zich moet aanpassen aan veranderende eisen van burger en samenleving, en die te maken krijgt met enorme technologische ontwikkelingen, moet ook de rundveedierenarts veranderen om van toegevoegde waarde te kunnen blijven.

0 accreditatie
punten
Lezing College Tour voor dierenartsen
20 mei 2022 in De Paardenkathedraal, Veeartsenijstraat 155, 3572 DD Utrecht

Het mooiste vak van de wereld kan soms ook flink veeleisend zijn, vooral voor jonge professionals. In het teken van haar 200-jarig jubileum organiseert de faculteit Diergeneeskunde op vrijdagavond 20 mei 2022 van 17:00 – 18:30 uur (inloop vanaf 16:30 uur) een College Tour voor dierenartsen over leidinggeven en motiveren van jonge professionals.

0 accreditatie
punten
Online KNMvD Actualiteitensessie
23 mei 2022

De KNMvD gaat je in samenwerking met het Platform Jonge Dierenartsen (PJD) regelmatig op de hoogte houden van het laatste diergeneeskundig nieuws via de KNMvD Actualiteitensessies. De sessies zijn online, dus voeten omhoog na een lange werkdag en sluit gezellig aan. Deze keer: het tekort aan dierenartsen, hoe gaan we er mee om?

11 accreditatie
punten
Congres Wound and surgical site infections in the modern veterinary clinic: prevention and treatment
23 mei 2022 in Paris France

The Veterinary Wound Healing Association is proud to announce our international conference 2022 in Paris.

0 accreditatie
punten
Cursus Dermatologie – Module 6: ‘When everything falls into place’
24 mei 2022 in IVC Evidensia Academy, Nijverheidsweg 1b, 3433 NP Nieuwegein

Deze workshop volgt modules 1 t/m 5 van de leerlijn Dermatologie op.