Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het aanmeldformulier. Deze kun je na invullen verzenden naar: webmaster@knmvd.nl.

 

Filter weergave:
0 accreditatie
punten
Congressen en Seminars BSAVA congress 2019 – Clinical Pathology / Neurology streams
15 maart 2019 in Online

Every April BSAVA Congress delivers a cutting edge programme of over 450 lectures and practical sessions in the heart of the UK. Veterinarians who are not able to attend, can view Clinical Pathology and Neurology streams from this year’s BSAVA conference online.

22 accreditatie
punten
Cursus Cursus Natuurlijke middelen in de dierenartspraktijk
20 september 2019

De cursus Natuurlijke middelen in de dierenartspraktijk is het vervolg op een succesvolle pilot vorig jaar.  In deze cursus van vier workshops doet u kennis op over de inzet van natuurlijke, duurzame middelen in de veehouderij. Hieronder vallen kruiden(preparaten), organische zuren, pre- en probiotica, kleimineralen, honing en andere producten. Er is grote behoefte aan objectieve achtergrondinformatie […]

6 accreditatie
punten
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD) Dermatologie gezelschapsdieren met Yvette Schlotter ECVD (Utrecht)
17 oktober 2019 in Utrecht

Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op de diagnostiek en therapie van huidproblemen. Tevens bespreken we, onder leiding van een erkende IOD-begeleider en Yvette Schlotter (ECVD), casuïstiek/vraagstukken uit de eigen praktijk.

6 accreditatie
punten
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD) Dermatologie gezelschapsdieren met Yvette Schlotter ECVD (Diessen)
21 oktober 2019 in Diessen

Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op de diagnostiek en therapie van huidproblemen. Tevens bespreken we, onder leiding van een erkende IOD-begeleider en Yvette Schlotter (ECVD), casuïstiek/vraagstukken uit de eigen praktijk.

11 accreditatie
punten
Congressen en Seminars AniCura Feline Medicine Congress
26 oktober 2019 in Leiden

Voor de 3e keer organiseert AniCura het fantastische Feline Medicine Congress. Dit jaar vindt het congres plaats verdeeld over 2 dagen en is er ook een aparte stream voor paraveterinairen

0 accreditatie
punten
Caring Vets Congres: Duurzaamheid en Dierenwelzijn
26 oktober 2019 in Utrecht

Het Caring Vets Congres is bedoeld voor dierenartsen, paraveterinairen en studenten; voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en dierenwelzijn.

6 accreditatie
punten
Intercollegiaal Overleg Dierenartsen (IOD) Dermatologie gezelschapsdieren met Erik Jan Tjalsma part I ECVD (Emmeloord)
28 oktober 2019 in Emmeloord

Tijdens de bijeenkomsten gaan we in op de diagnostiek en therapie van huidproblemen. Tevens bespreken we, onder leiding van een erkende IOD-begeleider en Erik Jan Tjalsma (part I ECVD), casuïstiek/vraagstukken uit de eigen praktijk.

0 accreditatie
punten
Cursus Grip op je MISSIE VISIE
29 oktober 2019 in Soest

Grip op je MISSIE & VISIE. Waar staat jouw praktijk voor? Daar gaan we in deze training antwoord op geven. Met de vervolgopdrachten die je van ons krijgt, motiveer je je hele team om hierover met je mee te denken.

0 accreditatie
punten
Bedrijfsbezoek Grensverleggend! Inspiratieavond Internationale Consultancy
31 oktober 2019 in Houten

DIMEO nodigt iedere dierenarts werkzaam in bedrijfsleven, onderwijs en overheid van harte uit voor een grensverleggende inspiratieavond over Internationale Consultancy op 31 oktober 2019. Ook laatstejaars studenten en dierenartsen die overwegen om hun carrière over een internationale boeg te gooien, zijn van harte welkom. De avond is voor iedereen die zijn blik wil verruimen en de mogelijkheden wil verkennen die (internationale) consultancy te bieden heeft:  fulltime, als intermezzo of anderszins.