Veterinaire Agenda

Op deze kalender vind je veterinaire nascholing. Je vindt de voor jou geschikte bijeenkomsten makkelijk door een selectie te maken op diersoort of vakgebied. Bij de scholing vermelden wij indien bekend het aantal CKRD-accreditatie punten.

Scholingsaanbieder

Ook als scholingsaanbieder ben je hier op de juiste plaats, je bereikt immers direct de juiste doelgroep. Het aanmelden van nascholing kan door het invullen van het online formulier. We streven ernaar het evenement uiterlijk binnen twee werkdagen te plaatsen.

ICOVet:
IOD-digitaal in tijden van corona.
Voor meer informatie: KLIK HIER

Filter weergave:
0 accreditatie
punten
Webinar KNMvD webinar stikstof ‘Het S-woord’
23 augustus 2022 in Online

Het kabinet wil dat in 2030 tenminste 74% van de Nederlandse natuur niet meer door stikstof wordt overbelast. Om dit te bereiken, moet ons land in 2030 39 kiloton minder ammoniak uitstoten. Om dat landelijke doel te halen, hebben het Rijk en de provincies per regio doelen opgesteld voor het verminderen van de stikstofuitstoot. Publicatie […]

7 accreditatie
punten
Cursus Huidflappen – tips and tricks
8 september 2022 in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht

Deze workshop omvat theoretische achtergrond van verschillende huidflappen bij de hond en ruimte voor praktische oefening onder begeleiding van specialist Chirurgie Sarah van Rijn.

6 accreditatie
punten
Congres Veeartsenijfestival
10 september 2022 in Anatomiegebouw, Bekkerstraat 141, Utrecht

Zaterdag 10 september worden het Anatomiegebouw en de tuin op het voormalige DGK-terrein omgetoverd voor het eerste Veeartsenijfestival. Kom gezellig met je collega’s, volg in kleine groepen lezingen in de festival tenten op het terrein van het Anatomiegebouw of volg een grotere lezing in het Anatomisch theater. Krijg vertrouwen in het uitvoeren van ingrepen bij de practica die gegeven worden in de snijzaal! 

43 accreditatie
punten
Coaching Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen (OJD) in Nieuwe Stijl! Meer online, meer contactmomenten, minder reistijd
13 september 2022 in Online/Haarlem

In het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen (OJD) staan jonge dierenartsen een jaar lang stil bij hun persoonlijk functioneren, als mens en als beginnend dierenarts. Ze leren hun persoonlijke doelen te bepalen. Daarnaast krijgen ze meer zicht op hun sterke kanten en hun ontwikkelingspunten. Goed voor de jonge dierenarts zelf én voor de werkgever. Het OJD bewijst al meer dan 10 jaar zijn waarde.

accreditatiepunten
in aanvraag
Symposium 5e verjaardag Vepured
14 september 2022 in Evenementenlocatie Watergoed in Valburg

Tijdens dit symposium wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom Oedeemziekte. Hiervoor worden diverse presentaties gegeven door specialisten op gebied van dit onderwerp. Aansluitend is er de mogelijkheid om samen met uw collega dierenartsen even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

0 accreditatie
punten
Congres Save the date: Zoobiquity Congres 2022
15 september 2022 in Ouwehands dierenpark - Rhenen

Heeft u altijd al meer willen weten over de verschillen en overeenkomsten tussen mens en dier wanneer het gaat over gezondheid? Wat kunnen de humane geneeskunde en de diergeneeskunde van elkaar leren en hoe kan een samenwerking leiden tot betere zorg voor mens en dier? Kom voor een antwoord op deze vragen naar het Zoobiquity congres

accreditatiepunten
in aanvraag
Congres Zoobiquity Congres 2022
15 september 2022 in Rhenen

Heeft u altijd al meer willen weten over de verschillen en overeenkomsten tussen mens en dier wanneer het gaat over gezondheid? Wat kunnen de humane geneeskunde en de diergeneeskunde van elkaar leren en hoe kan een samenwerking lei-den tot betere zorg voor mens en dier? Kom voor een antwoord op deze vragen naar het Zoobiquity congres, wat dit jaar zal plaatsvinden in Ouwehands Dierenpark en waar specialisten vanuit de humane geneeskunde en de diergeneeskunde lezingen zullen ge-ven over uiteenlopende onderwerpen!

4 accreditatie
punten
Workshop/practicum Interpretatie laboratoriumuitslagen deel I – 15 september
15 september 2022 in Faculteit Diergeneeskunde, Utrecht Science Park, Utrecht

Laboratoriumuitslagen zijn vaak cruciaal voor een juiste diagnose. In deze workshop leer je hoe je gestructureerd en snel zo veel mogelijk informatie haalt uit tal van klinisch-chemische parameters.

0 accreditatie
punten
Ontbijtsessie Inspirerende ontbijtsessie: dierenarts en decaan
15 september 2022 in Online

Ze is sinds een jaar decaan van een van de meest toonaangevende diergeneeskunde faculteiten ter wereld: Debbie Jaarsma. Hoe blikt ze terug op haar eerste jaar? En hoe hoopt ze dat de faculteit zich de komende jaren verder ontwikkelt? Wat drijft haar in haar carrière in de academische wereld? Tijdens de inspirerende ontbijtsessie op donderdag 15 september vertelt ze erover. Gezien de kleinschalige (online) opzet van de ontbijtsessies is er voldoende ruimte voor vragen en discussie. Deelname is gratis voor KNMvD-leden.