Coachbank

Het PJD zet zich in voor een vloeiende overgang van faculteit naar praktijk. Onder meer met de Coachbank. Via de Coachbank kun je als jonge dierenarts in contact komen met meer ervaren collega’s. Dierenartsen binnen en buiten de praktijk bieden jou vrijwillig hun ondersteuning aan. Of je nu in een spannende eerste baan zit, of je aan het oriënteren bent op een baan buiten de praktijk, je kan het allemaal bespreken met een coach die jij uitkiest!* Het contact met je coach kan variëren van af en toe een kop koffie of telefonisch contact tot en met regelmatige live sessies. Samen bepaal je welk traject jullie ingaan en hoe jullie dit vormgeven.  Uiteraard zijn ideeën en wensen van jonge dierenartsen meer dan welkom via pjd@knmvd.nl. Gebruik dit e-mail adres om je stem te laten horen!

De Coachbank is bedoeld voor álle jonge dierenartsen. Nieuwsgierig geworden naar de ondersteuning die coaches jou kunnen bieden? Klik op de knop hieronder en begin je zoektocht naar een coach!

*De coaches in de coachbank zijn ervaren dierenartsen die je kunnen helpen bij vraagstukken uit de praktijk (hoe hebben zij hun eerste jaren ervaren, waar liepen zij tegenaan en hoe gingen ze daarmee om, etc.). Deze dierenartsen zijn geen professionele coaches. Heb je klachten die passen bij bijvoorbeeld depressie of burn-out? Neem dan contact op met je huisarts of een andere professionele hulpverlener.  

Coachbank

 

Ook aan de slag als coach?*

Ben jij die ervaren dierenarts die graag op vrijwillige basis de jongere collega een helpende hand wil bieden?

* Beroepsmatige coach? Wij bieden je de mogelijkheid om te adverteren in de Coachbank. Hiervoor krijg je eenzelfde pagina als de huidige deelnemers. Er komt bij deze pagina een vermelding dat je een beroepsmatige coach bent, zodat het verschil tussen een vrijwillige en beroepsmatige coach zichtbaar is. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand emailadres.

Meld je aan als coach en stuur een e-mail naar coachbank@knmvd.nl.