Coachbank

Je hebt net je diploma gehaald en je bent in de praktijk aan de slag gegaan, maar nog niet alles loopt zoals je graag had gewild. Die cliënt gedraagt zich als of hij net wat meer weet dan jij, je werkgever vraagt je karweitjes op te pakken waarbij je twijfels hebt of dit wel zo kan of je moet een veterinaire handeling uitvoeren die je tijdens je studie onder begeleiding met een 10 uitvoerde, maar waar je nu in de praktijk zo zonder begeleiding toch wat onzeker over bent.

Via de Coachbank kun je als jonge dierenartsen in contact komen met jouw meer ervaren collega’s. Dierenartsen binnen en buiten de praktijk bieden jou vrijwillig hun ondersteuning aan. Het contact met je coach kan variëren van een kop koffie of af en toe telefonisch contact, tot een traject waarbij je jouw coach regelmatig treft. Samen bepaal je welk traject jullie willen ingaan en hoe jullie dit vorm willen geven.

De Coachbank is bedoeld voor álle jonge dierenartsen, of je nou in een spannende eerste baan zit of je juist aan het oriënteren bent op een baan buiten de praktijk. Nieuwsgierig geworden naar de ondersteuning die coaches jou kunnen bieden?

Coachbank

 

Ook aan de slag als coach?*

Ben jij die ervaren dierenarts die graag op vrijwillige basis de jongere collega een helpende hand wil bieden?

* Beroepsmatige coach? Wij bieden je de mogelijkheid om te adverteren in de Coachbank. Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaand emailadres.

Meld je aan als coach en stuur een e-mail naar coachbank@knmvd.nl.