Financiën en verzekeringen

Het loont om KNMvD-lid te zijn, want dan kun je profiteren van diverse mantelcontracten voor verzekeringen met ledenvoordeel. Daarnaast krijgen leden van de KNMvD vaak korting op producten en diensten. Er gelden bijvoorbeeld goedkopere tarieven voor nascholingsactiviteiten of voor het plaatsen van een vacature in de vacaturebank.

Advies over salarissen of tarieven, kan de KNMvD vanwege de Mededingingswetgeving niet geven. Bij de KNMvD kan je wel terecht voor een advies over de goodwillwaarde van de praktijk. Hiervoor werken we samen met de VVAA. Kijk voor meer informatie in het dossier ondernemen.

Belastingvoordeel
Wist je dat je lidmaatschap fiscaal aftrekbaar is? Of dat je jouw werkgever kunt vragen een deel van het brutoloon in te ruilen voor een kostenvergoeding van de lidmaatschapskosten? Het fiscale voordeel kan oplopen tot wel 49,5%.
Download hier meer informatie en een voorbeeldovereenkomst.

Heb je nog vragen over automatische incasso, neem dan contact met ons op via finance@knmvd.nl. 

 

 

 

Samen staan we sterk

Om voldoende draagvlak voor beleid te hebben en om invloed te kunnen uitoefenen op stakeholders, is het van belang dat zoveel mogelijk dierenartsen lid zijn van de KNMvD. Hoe groter de achterban, hoe beter wij de belangen van onze leden kunnen behartigen. Word daarom lid van de KNMvD en meld je aan.