0 accreditatie
punten

Caring Change

  8 oktober 2022  in Antropia in Driebergen

We leven in een veranderende wereld waar thema’s zoals de stikstofcrises, klimaatverandering, milieuvervuiling en biodiversiteitsverlies, grote gevolgen zullen hebben als we onze houding naar dier, natuur en milieu niet veranderen. Maar hoe verander je? Je denkwijze, je handelen, een ander en de wereld? Wat kunnen we doen als individu en als groep om een positieve […]


Inschrijven voor dit evenement

We leven in een veranderende wereld waar thema’s zoals de stikstofcrises, klimaatverandering, milieuvervuiling en biodiversiteitsverlies, grote gevolgen zullen hebben als we onze houding naar dier, natuur en milieu niet veranderen.

Maar hoe verander je? Je denkwijze, je handelen, een ander en de wereld? Wat kunnen we doen als individu en als groep om een positieve bijdrage te leveren tijdens ons werk en privé leven?
De noodzaak om te veranderen is duidelijk, ook voor dierenartsen die op het gebied van landbouw en dierenwelzijn invloed uit kunnen oefenen.

Deze dag heeft een interactief programma wat al deze thema’s aan elkaar koppelt. Vier sprekers geven inzichten en ideeën, vanuit verschillende disciplines, om effectief deel te nemen aan de verandering naar een gezonde en eerlijke landbouw. Zij laten daarbij zien dat de noodzakelijke veranderingen goed mogelijk zijn! Na de lezingen is er een ronde tafel discussie waarbij stakeholders onder leiding van de dagvoorzitter ook met de deelnemers van het congres in gesprek gaan. Er is voldoende ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen.
Na deze dag is men geïnformeerd en geïnspireerd om actief veranderingen aan te brengen in het werk en privé leven om zo bij te dragen aan een gezonde landbouw en een leefbare aarde.

Congres door Caring Vets en Caring Farmers samen.

Sprekers:
Prof.dr. Margriet Sitskoorn, hoogleraar klinische neuropsychologie
Maarten Reesink, docent DierMens Studies
Marjan Minnesma, Marjan Minnesma, Urgenda
Machteld Huber arts en onderzoeker
Zie ook www.caringcongres.nl

Belangrijke informatie:

Datum
8 oktober 2022
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Congres
Vakgebieden
Gezondheid en Welzijn
Doelgroep
Diersoort overschrijdend