4.5 accreditatie
punten

Fewer livestock: healthier animals, healthier environment?

  20 oktober 2022  in Omnia Building, Hoge Steeg 2, Wageningen

Op 20 oktober houdt de Dutch Society for Veterinary Epidemiology and Economics (VEEC) haar jaarlijkse studiedag. Volgens traditie wordt de studiedag elke 5 jaar samen met onze Belgische zusterverenigingen georganiseerd. De studiedag vindt plaats in Wageningen en het thema is:“Fewer livestock: healthier animals, healthier environment?” Deelname aan de studiedag is gratis voor VEEC-leden (en studenten). […]


Inschrijven voor dit evenement

Op 20 oktober houdt de Dutch Society for Veterinary Epidemiology and Economics (VEEC) haar jaarlijkse studiedag. Volgens traditie wordt de studiedag elke 5 jaar samen met onze Belgische zusterverenigingen georganiseerd. De studiedag vindt plaats in Wageningen en het thema is:“Fewer livestock: healthier animals, healthier environment?”

Deelname aan de studiedag is gratis voor VEEC-leden (en studenten). Voor niet-leden wordt een bijdrage van €12,- gevraagd. Indien u (nog) geen lid bent van de VEEC kunt u lid worden via deze registratie; deelname aan de studiedag is dan gelijk inbegrepen. Het programma vindt u in de hieronder.

 

Belangrijke informatie:

Datum
20 oktober 2022
Accreditatie punten
4.5 punten
Categorie
Symposium
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Dierenarts