3 accreditatie
punten

Symposium Dactari: Sta sterk bij veel werk

  22 juni 2022  in Stal den Eijck, Utrechtseweg 18, De Bilt

Er wordt de laatste tijd veel gesproken en zorgen worden geuit over het feit dat de werkdruk toeneemt en er (mogelijk) te weinig praktiserende dierenartsen zijn om deze werkdruk aan te kunnen. Op dit symposium worden er door de sprekers oplossingen aangedragen waarmee je direct aan de slag kunt in de praktijk. Dat wil je […]


Inschrijven voor dit evenement

Er wordt de laatste tijd veel gesproken en zorgen worden geuit over het feit dat de werkdruk toeneemt en er (mogelijk) te weinig praktiserende dierenartsen zijn om deze werkdruk aan te kunnen. Op dit symposium worden er door de sprekers oplossingen aangedragen waarmee je direct aan de slag kunt in de praktijk. Dat wil je niet missen!

Meereffect trainer Arjan Broere zal een inspiratieworkshop Getting Things Done® geven. Getting Things Done® helpt om overzicht en focus op het werk te krijgen. Maartje Zonderland gaat in op de theorie achter planning en veterinair capaciteitsmanagement en hoe je dit op praktische wijze kunt toepassen in je eigen praktijk.
Stijn Peters zal vertellen over zijn ervaring met buitenlandse dierenartsen in de praktijk. Er wordt afgesloten met een borrel en buffet.

Het symposium start om 13:30 en is kosteloos voor de leden van Dactari. Anders betaal je €49,95 excl. btw.

Belangrijke informatie:

Datum
22 juni 2022
Accreditatie punten
3 punten
Categorie
Symposium
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Dierenarts