4.5 accreditatie
punten

Symposium Hart voor de Praktijk

  17 november 2022  in Buitenplaats Amerongen (U) en online

Anesthesie editie Symposium Hart voor de Praktijk Donderdag 17 november wordt voor de 9e keer het Nederlandse veterinaire hart- en longsymposium ‘Hart voor de Praktijk’ georganiseerd. Dit jaar is het thema anesthesie van hartpatiënten. Het programma kenmerkt zich door praktijkgerichte, korte lezingen over anesthesie van hartpatiënten. De onderwerpen die aan de orde komen zijn pre-anaesthetische […]


Inschrijven voor dit evenement

Anesthesie editie Symposium Hart voor de Praktijk

Donderdag 17 november wordt voor de 9e keer het Nederlandse veterinaire hart- en longsymposium ‘Hart voor de Praktijk’ georganiseerd. Dit jaar is het thema anesthesie van hartpatiënten.

Het programma kenmerkt zich door praktijkgerichte, korte lezingen over anesthesie van hartpatiënten. De onderwerpen die aan de orde komen zijn pre-anaesthetische screening, relevante pathofysiologie en uitvoering in monitoring van sedatie en anesthesie van dieren met HCM, MMVD of DCM. Daarnaast zullen ook hartritmestoornissen tijdens anesthesie de revue passeren. aan De informatie wordt beknopt, afwisselend en dynamisch behandeld met veel ruimte voor interactie. De onderwerpen zijn ook geschikt voor de ervaren (senior) paraveterinair vanwege hun belangrijke rol ter voorbereiding en gedurende operaties.

De kosten voor het symposium, inclusief diner, bedragen, dankzij onder andere de ondersteuning van sponsoren slechts € 125,- per persoon. Eventueel is online aanwezig zijn ook een mogelijkheid, maar dan mist men wel de sfeer die dit exclusieve symposium kenmerkt!

 

Belangrijke informatie:

Datum
17 november 2022
Accreditatie punten
4.5 punten
Categorie
Symposium
Vakgebieden
Cardiologie
Doelgroep
Gezelschapsdieren