0 accreditatie
punten

Training Moeilijke mensen en lastige situaties

  21 november 2024  in Bij Aaltje aan de Linie, Zegheweg 49 in Woudenberg

Je leert professioneel omgaan met de belangrijkste uitdagingen in je vak. Er zijn weinig beroepen waarbij je dagelijks te maken hebt met zo’n grote variatie aan menselijke emoties. Van blij tot bezorgd, van verbaasd tot verdrietig. En – helaas – van vriendelijk tot agressief en soms zelfs erger. In lastige situaties zakt je de moed […]


Inschrijven voor dit evenement

Je leert professioneel omgaan met de belangrijkste uitdagingen in je vak.

Er zijn weinig beroepen waarbij je dagelijks te maken hebt met zo’n grote variatie aan menselijke emoties. Van blij tot bezorgd, van verbaasd tot verdrietig. En – helaas – van vriendelijk tot agressief en soms zelfs erger. In lastige situaties zakt je de moed soms in de schoenen, want je moet je energie stoppen in het overtuigen of kalmeren van een eigenaar in plaats van in het behandelen van het dier en als je niet oppast wordt zijn probleem het jouwe.

In deze training leer je professioneel omgaan met de belangrijkste uitdagingen in je vak. Denk bijvoorbeeld aan onredelijke en veeleisende klanten, boze of verdrietige klanten, twijfelaars, betweters en manipulators. Hoe ga je om met een klacht en hoe vertel je een klant dat je een fout hebt gemaakt?

We analyseren met elkaar de lastige praktijksituaties en vinden manieren om beter om te gaan met de uitdagingen waar jij tegenaan loopt.

Na afloop van de training ontvang je van ons een goodiebag en een trainingscertificaat.

Tijdstip: 13.30 uur – 16.30 uur

Belangrijke informatie:

Datum
21 november 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Communicatie
Doelgroep
Gezelschapsdieren