0 accreditatie
punten

Vakdierenarts Varken

  21 september 2023  in UGent Faculteit Diergeneeskunde Merelbeke

De opleiding “Vakdierenarts Varken” bouwt verder op de stevige basis die het diploma dierenarts optie Varken reeds biedt. Het programma staat garant voor een verdieping in en actualisering van de geneeskunde van de varkens. Deze opleiding is zowel gericht op de meer ervaren dierenarts, die hier kennis maakt met de meest recente inzichten, technieken en […]


Inschrijven voor dit evenement

De opleiding “Vakdierenarts Varken” bouwt verder op de stevige basis die het diploma dierenarts optie Varken reeds biedt. Het programma staat garant voor een verdieping in en actualisering van de geneeskunde van de varkens. Deze opleiding is zowel gericht op de meer ervaren dierenarts, die hier kennis maakt met de meest recente inzichten, technieken en behandelingen, als op de recenter afgestudeerde dierenarts, die door de grote deskundigheid van de sprekers nog veel kan bijleren. Per vakgebied worden beknopt de belangrijkste zaken eerst goed opgefrist, om daarna verder in te gaan op de ontwikkelingen van de laatste jaren en de nieuwe inzichten binnen het vakgebied.

Aan het eind van deze opleiding behaalt u een getuigschrift van de UGent. Bovendien krijgt u de titel “Vakdierenarts Varken”, erkend bij de Orde der Dierenartsen. Deze opleiding is goedgekeurd door VetCEE.

Belangrijke informatie:

Datum
21 september 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Doelgroep
Varken