0 accreditatie
punten

Van Bul naar Baan

  6 juli 2022  in Androclus gebouw Faculteit Diergeneeskunde

Studenten opgelet! Na een (flink) aantal jaren studeren is voor jou als student het einde bijna in zicht! Tijdens de ‘van Bul naar Baan’ avond leer je alles over afstuderen en een goede voorbereiding op je nieuwe baan.


Inschrijven voor dit evenement

Alles over afstuderen en een goede voorbereiding op je nieuwe droombaan

Na een (flink) aantal jaren studeren is voor jou als student het einde bijna in zicht! Je studeert binnen het komende (half) jaar af. Maar wat moet je allemaal regelen en wat komt er dus bij het afstuderen kijken? Hoe vind jij nou de baan die bij je past en op welke arbeidsvoorwaarden moet je goed letten? Dat leer je deze avond tijdens de ‘Van Bul naar Baan’ avond georganiseerd door de Faculteit Diergeneeskunde en het KNMvD Platform Jonge Dierenartsen. Hopelijk zien we je dan!

Programma

17:00: inloop
17:25: Platform Jonge Dierenartsen (PJD): opening en stappenplan afstuderen
17:30: Jorine Barents (Jurist KNMvD): arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten
18:00: Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen: Alles over je pensioen
18:30: Pizza
19:30: 1e parallelle sessie: Chantal Duijn: CV en sollicitatiegesprekken voorbereiden
20:15: 2e parallelle sessie: Ilonka Wahl (Raadgevers): Hoe overleef ik mijn eerste jaren als dierenarts?
21:00: Borrel en einde

Datum

Woensdag 6 juli, inloop vanaf 17:00 uur.

Locatie

Androclus gebouw Faculteit Diergeneeskunde, C.102.

Doelgroep

Laatstejaars Masterstudenten Diergeneeskunde.

Kosten

Gratis.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving. Enkele dagen voor het evenement ontvang je een e-mailbericht met praktische informatie.

Inschrijven is mogelijk t/m zondag 3 juli.

Catering

I.v.m. de catering willen wij graag van je weten of er allergieën of andere dieetwensen zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Wil je dit vóór vrijdag 1 juli a.s. doorgeven via e-mail aan cene@knmvd.nl t.a.v. Catering Van Bul naar Baan 2022.

Vet-login

Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.

Nog geen Vet-login?

Als student-lid van de KNMvD kan je hier een Vet-login aanvragen.

Studenten die geen lid zijn van de KNMvD

Ben je student, geen lid van de KNMvD en je wilt deelnemen?  Inloggen met je persoonlijke Vet-login is dan niet mogelijk. Uiteraard ben je van harte welkom. Je kunt gebruik maken van het ‘anonieme inschrijfformulier’.

Indien het niet lukt om in te schrijven via het anonieme formulier of bij vragen over je inschrijving, stuur een mail naar de afdeling Congressen & Evenementen via cene@knmvd.nl.

Annulering

Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl.

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
6 juli 2022
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Mini-symposium
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Student Diergeneeskunde in laatste fase Master