1 accreditatie
punten

Webinar Easy Tiger! Being Cat Friendly in clinic met Prof. Danielle Gunn-Moore

  20 april 2022  in Online

Kattenliefhebbers opgelet: op woensdagavond 20 april a.s. om 20:00 uur organiseert Boehringer Ingelheim een interessante webinar: Easy Tiger! Being Cat Friendly in clinic. De wereldberoemde kattenspecialist en inspirerende professor Danielle Gunn-Moore zal haar visie en expertise delen. Deze live webinar is Engelstalig en gratis.


Inschrijven voor dit evenement

Danielle: “Als je voor katten wilt zorgen op een aangename en makkelijk wijze, moet je zo Cat Friendly mogelijk zijn. Als je een Cat Friendly praktijk wilt runnen, dan zitten daar verschillende aspecten aan. Van een angstvrije aanpak in de gehele praktijk tot het gebruik van kleine katvriendelijke tondeuses, het opnemen van de lichaamstemperatuur in de oksel van de kat, etc. Tijdens deze webinar zal ik ingegaan op het waarom van deze aanpak, die zorgt voor blije patiënten, klanten, personeel en omzet, en zal ik veel tips delen.”

Wil jij meer weten hoe jouw praktijk (nog) katvriendelijker kan worden? Registreer je dan nu voor deze live webinar. Tot dan!

Spreekster: Professor Danielle Gunn-Moore
BSc (Hon), BVM&S, PhD, MANZCVS, FHEA, FRSB, FRCVS, RCVS Specialist @University of Edinburgh
Danielle Gunn-Moore studeerde in 1991 af aan de Universiteit van Edinburgh (UK). Na een jaar in de praktijk voor huisdieren trad ze toe tot The Feline Centre van de Universiteit van Bristol. Aanvankelijk als Feline Advisory Bureau Scholar, daarna als Duphar Feline Fellow. Ze voltooide in 1997 haar doctoraatsonderzoek naar infectieuze peritonitis bij katten af. Na een korte periode als docent veterinaire pathologie aan de Universiteit van Bristol, keerde ze terug naar Edinburgh om de Feline Clinic op te richten. In 2006 werd Danielle hoogleraar Feline Medicine. In 2009 ontving ze de BSAVA Woodrow Award voor uitmuntende bijdrage op het gebied van diergeneeskunde voor kleine dieren. En in 2011 ontving ze de International Society for Feline Medicine Hill’s Award voor haar Outstanding Contributions to Feline Medicine. In 2012 werd ze door Britse diergeneeskundestudenten verkozen tot ‘De clinicus die ik het liefst zou willen zijn’.

Belangrijke informatie:

Datum
20 april 2022
Accreditatie punten
1 punten
Categorie
Webinar
Vakgebieden
Gezondheid en Welzijn
Doelgroep
Gezelschapsdieren