accreditatiepunten
in aanvraag

Zoobiquity Congres 2022

  15 september 2022  in Rhenen

Heeft u altijd al meer willen weten over de verschillen en overeenkomsten tussen mens en dier wanneer het gaat over gezondheid? Wat kunnen de humane geneeskunde en de diergeneeskunde van elkaar leren en hoe kan een samenwerking lei-den tot betere zorg voor mens en dier? Kom voor een antwoord op deze vragen naar het Zoobiquity congres, wat dit jaar zal plaatsvinden in Ouwehands Dierenpark en waar specialisten vanuit de humane geneeskunde en de diergeneeskunde lezingen zullen ge-ven over uiteenlopende onderwerpen!


Inschrijven voor dit evenement

Van harte wil ik u uitnodigen voor het Zoobiquity congres, wat plaats zal vinden op 15 september 2022, in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Het congres zal plaatsvinden van ongeveer 9:30 tot 17:30. In de ochtend zullen een drietal lezingen worden gegeven. Kees Besse en Hugo van Oostrom zullen ons meenemen in de wereld van anesthesie en pijn. De lezing over stereotiep gedrag zal worden gegeven door onder meer Machteld van Dierendonck en de lezing over hermafroditisme zal mede worden gegeven door Angelique Goverde. Na de rondleiding door de dierentuin, gegeven door dierentuindierenartsen Joost Philippa, Linda van Sonsbeek, Frank Verstappen en Jan Bos, zal Sebastian Mathôt een lezing verzorgen over visuele aandacht. Frans van Knapen zal gedurende het congres de rol van dagvoorzitter op zich nemen. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar te borrelen. Een goede gelegenheid om de banden met oude bekenden aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Inschrijven voor het Zoobiquity congres kan via de inschrijflink https://forms.gle/LYftXjtAgCaUhHzaA. Gelieve de entreeprijs voor het congres – 85 euro voor professionals en 25 euro voor studenten – over te maken naar rekeningnummer NL42ABNA 0553618962 onder de vermelding ‘Zoobiquity Congres 2022’ of door de volgende tikkie te betalen https://tikkie.me/pay/Hygieia/cQ8JoHTro2hrkLTnqLmbXV. Na betaling is de aanmelding definitief. Voor meer informatie kunt u mailen naar zoobiquitycommissie@gmail.com.

Belangrijke informatie:

Datum
15 september 2022
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Congres
Doelgroep
Dierenarts
Student